Biologische Whey Proteïne poeder 75% - Cacao Mattisson

59,90

Mattisson biologische wei proteïne concentraat cacao is een bron van eiwitten en bevat 75 gram eiwitten per 100 gram product. Eiwitten zijn van essentieel belang voor ons lichaam, het zijn de bouwstenen van onze cellen en weefsels

Meer informatie


+ -

Profiteer van extra voordeel :

* GRATIS verzending binnen Nederland bij besteding boven 50 Euro (onder de 3 KG)
* Verzendkosten naar België zijn € 7,95 en gratis boven 150 Euro ( onder de 3 Kg )

* 10% extra korting op uw gehele order bij besteding boven  75.00 Euro (excl. verzendkosten)
* 15% extra korting op uw gehele order bij besteding boven 150.00 Euro (excl. verzendkosten)

Wei concentraat cacao

Biologische wei concentraat cacao is een wei poeder in concentraat vorm met als enige toevoeging cacaopoeder voor de smaak. Onder de verschillende proteïne bronnen heeft wei eiwit de hoogste biologische beschikbaarheid, waardoor het makkelijk door het lichaam kan worden opgenomen. 

Wei concentraat bevat een eiwit gehalte tot 80%. Naast eiwit bestaat wei concentraat ook uit koolhydraten, lactose en vet. Dit geeft wei concentraat een rijkere smaak dan wei isolaat en zorgt ervoor dat het goed mengt. 

Eiwitten

Mattisson biologische wei proteïne concentraat cacao is een bron van eiwitten en bevat 75 gram eiwitten per 100 gram product. Eiwitten zijn van essentieel belang voor ons lichaam, het zijn de bouwstenen van onze cellen en weefsels. Eiwitten dragen bij tot de instandhouding en groei van de spiermassa en de instandhouding van normale botten. 

Dit product is niet geschikt voor mensen met een lactose intolerantie.

Vernieuwd & verbeterd  

Per 1 januari 2022 is de bio wetgeving veranderd en zijn veel aroma's, die eerst wel in biologische producten mochten, nu niet meer toegestaan. Waaronder het aroma in dit biologisch proteïne poeder. We gebruiken in dit vernieuwde product dezelfde hoeveelheid vanille aroma, maar nu in een natuurlijke en biologische variant.

Gebruik en bewaren

Geschikt voor dagelijks gebruik en kan zowel voor als na de training, tijdens de maaltijd of voor het slapen gaan worden gebruikt. 1 maatschep (ca. 30 g) mengen in blender, mixer of shaker met 250 ml water, vruchtensap of smoothie. Ook te gebruiken als extra toevoeging in muesli-ontbijt. Koel, droog en gesloten bewaren.

Opmerking

Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website vermeld. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten.

Veiligheid

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. Niet geschikt voor mensen met een lactose intolerantie

Vernieuwd & verbeterd  

Per 1 januari 2022 is de bio wetgeving veranderd en zijn veel aroma's, die eerst wel in biologische producten mochten, nu niet meer toegestaan. Waaronder het aroma in dit biologisch proteïne poeder. We gebruiken in dit vernieuwde product dezelfde hoeveelheid vanille aroma, maar nu in een natuurlijke en biologische variant

Ingrediënten

smaak Cacao
ingrediënten 89,5% wei eiwit concentraat*, 9% cacaopoeder*, 1,5% natuurlijk vanille aroma*. *Biologisch
voedingswaarde per 100 g
energie 1533 kJ / 362 kcal
vet 5,5 g
vet waarvan verzadigd 0.9 g
koolhydraten 5,7 g
waarvan suikers 3,2 g
eiwitten 75 g
vezels 0 g
zout 0.46 g
alanine 3.62 g
asparaginezuur 8.02 g
cysteïne 1,97 g
glutaminezuur 12,7 g
glycine 1.34 g
histidine 1.4 g
isoleucine 4.49 g
leucine 7.53 g
lysine 7.06 g
methionine 1.64 g
phenylalanine 2.51 g
proline 4.15 g
serine 3,87 g
threonine 5.24 g
tryptofaan 1.27 g
tyrosine 2.25 g
valine 4.14 g

Schrijf uw recensie

Biologische Whey Proteïne poeder 75% - Cacao Mattisson

Biologische Whey Proteïne poeder 75% - Cacao Mattisson

Mattisson biologische wei proteïne concentraat cacao is een bron van eiwitten en bevat 75 gram eiwitten per 100 gram product. Eiwitten zijn van essentieel belang voor ons lichaam, het zijn de bouwstenen van onze cellen en weefsels

Schrijf uw recensie

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...