Acid Free C-1000 SR Orthica

21,95

Milde, niet zure vitamine C. Maagvriendelijk

Meer informatie



+ -

Profiteer van extra voordeel :

* GRATIS verzending binnen Nederland bij besteding boven 50 Euro (onder de 3 KG)
* Verzendkosten naar België zijn € 7,95 en gratis boven 150 Euro ( onder de 3 Kg )

* 10% extra korting op uw gehele order bij besteding boven  75.00 Euro (excl. verzendkosten)
* 15% extra korting op uw gehele order bij besteding boven 150.00 Euro (excl. verzendkosten)

Vitamine C ondersteunt de weerstand van het lichaam. Het draagt bij aan de vorming van collageen, wat van belang is voor de bloedvaten en voor het behoud van sterke botten. Daarnaast is vitamine C een antioxidant en helpt het bij de bescherming van gezonde lichaamscellen. Vitamine C is goed bij vermoeidheid en moeheid en heeft het een positieve invloed op de werking van het zenuwstelsel.

Eén tablet bevat:
Vitaminen
vitamine C (calciumascorbaat) 1000 mg

 

Ingrediënten
calciumascorbaat, vulstof (hydroxypropylmethylcellulose, microkristallijne cellulose, guargom), antiklontermiddel (tricalciumfosfaat, stearinezuur, magnesiumstearaat, siliciumdioxide), glansmiddel (hydroxypropylcellulose, glycerine, carnaubawas), kleurstof (titaandioxide, ijzeroxide).

Gebruik
de aanbevolen dosering is 1 tablet per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. Bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen. Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en gezonde leefstijl niet vervangen 

Bevat geen
gluten, lactose, soja-eiwit, gist, sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen. Geschikt voor vegetariers. 

Schrijf uw recensie

Acid Free C-1000 SR Orthica

Acid Free C-1000 SR Orthica

Milde, niet zure vitamine C. Maagvriendelijk

Schrijf uw recensie