B-Quivit poeder Springfield

41,00

Natuurlijk vitamine B-complex uit quinoa

Meer informatie


+ -

Profiteer van extra voordeel :

* GRATIS verzending binnen Nederland bij besteding boven 50 Euro (onder de 3 KG)
* Verzendkosten naar België zijn € 7,95 en gratis boven 150 Euro ( onder de 3 Kg )

* 10% extra korting op uw gehele order bij besteding boven  75.00 Euro (excl. verzendkosten)
* 15% extra korting op uw gehele order bij besteding boven 150.00 Euro (excl. verzendkosten)

Het menselijk lichaam is gewend aan natuurlijke B-vitaminen in een voedselmatrix van eiwitten, koolhydraten en vetten. In de natuur en onze voeding komen de vitamines zelden geïsoleerd voor, maar zijn verbonden met eiwitten, koolhydraten of vetten tot complexen. Deze fysiologische vormen worden snel herkend door het lichaam en makkelijker opgenomen dan synthetische vitamines.
B-Quivit bevat een natuurlijk vitamine B-complex met tientallen organische vitamine B-verbindingen in de actieve vorm en die direct bruikbaar zijn voor het lichaam.
Synthetische vitamines daarentegen worden in één (vaak kristallijne) vorm aangeboden, die meestal niet van nature in voedsel voorkomt en eerst in het lichaam moet worden omgezet in de biologisch actieve vorm. Dit kost extra energie en lukt niet altijd even goed bij een tekort aan cofactoren.
B-vitaminen zijn als cofactoren betrokken bij alle metabole processen. Deze metabole processen zijn geïntegreerd met elkaar. Bovendien zijn de B-vitaminen vaak onderling afhankelijk van elkaar. Een voorbeeld: vitamine B2 en niacine (vitamine B3) zijn betrokken bij de omzetting van vitamine B6 in zijn actieve vorm in het lichaam. Daarom is het belangrijk om B-vitaminen als volledig vitamine B-complex te gebruiken.

Aanbevolen gebruik:
Poeder: 1 gram daags = 1 opgehoopt maatschepje.

Ingrediënten:
Één gram quinoa-extract met vitamine B-complex

Interacties:
Niet bekend

Contra-indicaties:
Niet bekend

Opmerking:
1 maatschepje met één gram quinoa-extract met B-vitaminen bevat minimaal 50% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid van elke B-vitamine.
B-Quivit is glutenvrij

Schrijf uw recensie

B-Quivit poeder Springfield

B-Quivit poeder Springfield

Natuurlijk vitamine B-complex uit quinoa

Schrijf uw recensie