Reddish black 2.66 Long Lasting Colour Henna Plus

16,99

Hennaplus Long Lasting Colour biedt een duurzaam, intensief, glanzend kleurresultaat met 100% grijsdekking en optimale verzorging en bescherming van het haar. Houdt tot 3 maanden.

Meer informatie

+ -

Profiteer van extra voordeel :

* GRATIS verzending binnen Nederland bij besteding boven 50 Euro (onder de 3 KG)
* Verzendkosten naar België zijn € 7,95 en gratis boven 150 Euro ( onder de 3 Kg )

* 10% extra korting op uw gehele order bij besteding boven  75.00 Euro (excl. verzendkosten)
* 15% extra korting op uw gehele order bij besteding boven 150.00 Euro (excl. verzendkosten)

Hennaplus Long Lasting Colour biedt een duurzaam, intensief, glanzend kleurresultaat met 100% grijsdekking en optimale verzorging en bescherming van het haar. Houdt tot 3 maanden.

De ultra verzorgende formulering is verrijkt met de fijnste gecertificeerd biologische extracten en conditionerende ingrediënten (onder andere Zonnebloemzaadextract, Rooibos, Groene thee, Ginseng, Hop, Kamille & Rozemarijn) voor gezond, glanzend en fluweel zacht haar. Kleurvervaging wordt tegengegaan, de haarstructuur versterkt en de kleur optimaal beschermd tegen UV stralen. Geniet hierdoor langer van uw haarkleur! Door gebruik te maken van de allernieuwste kleurtechnieken biedt Hennaplus een van de laagste dosering ammonia op de markt, met behoud van een optimaal kleurresultaat.

Net als alle andere Hennaplus haarkleuringen is Long Lasting Colour geformuleerd zonder toevoeging van P-Phenylenediamine (PPD). Het biedt een subtiele botanische geur die vrij is van parfum allergenen, ftalaten en muskverbindingen. Een unieke formulering welke ook vrij is van parabenen. Innovaties waarbij de focus ligt op het zoveel mogelijk reduceren van de kans op een allergische reactie tijdens het kleuren.

Gebruiksaanwijzing

Voorbereiding: van tevoren klaarleggen, oude donkere handdoek of kapmantel ter bescherming van de kleding tijdens het mengen en kleuren, een kam met grove tanden, een klokje, de inhoud uit de verpakking, gebruik ingesloten handschoenen.

Mengen: Leg de kapmantel of de handdoek om uw schouders en trek de bijgeleverde handschoenen aan. Haal de dop van de tube met de colour cream. Leeg de gehele inhoud van de tube in de opbrengflacon. Sluit de flacon af. Deze goed schudden totdat u een gelijkmatig mengsel krijgt. Breek of draai het dopje dan onmiddellijk van de flacon af en pas het product direct toe. Niet in een tochtige ruimte werken. Voorkom morsen. Vlekken van de kleuring op vloerbedekking ect. kunnen niet worden verwijderd.

Toepassing: A, Toepassing voor niet gekleurd haar. Met behulp van de opbrengflacon brengt u het mengsel aan op ongewassen, droog haar. Breng het mengsel lok voor lok aan, vanaf de haarinplant naar de punten toe. Het mengsel daarna met de kam gelijkmatig verdelen over het haar en goed inmasseren. Het haar niet afdekken.

B, Toepassing voor vervolgbehandelingen van reeds gekleurd haar. Als uw haar reeds is gekleurd en er is een uitgroei ontstaan, breng dan het mengsel eerst alleen aan op de haarinplanten. U gebruikt hiervoor ca 2/3 van het mengsel en u masseert het licht in op ongewassen, droog haar. Na 20 minuten inwerktijd verdeelt u de rest van de vloeistof over de haarlengten en punten. Wederom licht inmasseren, met de kam verdelen en nog 5-10 minuten laten inwerken. De inwerktijd van de highlight serie is afhankelijk van de mate van kleuring. Zodra de uitgroei dezelfde kleur heeft als het reeds opgelichte haar wordt de rest van de vloeistof over de haarlengten en punten verdeeld. het haar niet afdekken. Nog enkele minuten laten inwerken en uitspoelen.

Inwerktijd: 30 minuten laten inwerken. Burgundy 3.67 en reddish black 2.66 op zwart haar 40-50 minuten laten inwerken. Highlighters 10.00 en 10.01, 30-50 minuten laten inwerken. Afhankelijk van het gewenste kleurresultaat kan de inwerktijd verlengt worden tot 40-50 minuten.

Uitspoelen en nabehandeling: Na de inwerktijd wat lauw water op het haar aanbrengen en licht masseren. Daarna zorgvuldig en overvloedig uitspoelen tot het water helder is. Nabehandelen met de bijgesloten colour fix conditioner. Meng de inhoud van dit sachet met +/- 200 ml lauw water. Giet het mengsel over uw haar en masseer het goed in. Knijp het teveel uit het haar. Niet uitspoelen. Verlengt het kleurresultaat en geeft extra bescherming.

Waarschuwing

Gevoeligheidstest aanbevolen: Wij raden u aan 48 uur voor het gebruik aan gevoeligheidstest uit te voeren, ook indien u dit product al eens eerder heeft gebruikt. Maak een klein stukje huid achter het oor goed schoon. Breng met een wattenstaafje een kleine hoeveelheid kleur crème aan achter het oor. Niet afspoelen. Als na 48 uur geen jeuk of rode vlekken ontstaan, kan het product toegepast worden.

 

Opmerking

Hennaplus long lasting colour biedt een prachtig en langdurig intensief kleurresultaat en geeft een mooi diepte tint aan het haar. Door toevoeging van zonnebloemextract wordt de haarstructuur en de kleur optimaal bescherm tegen UV stalen en geeft nog langer plezier van de haarkleur. Het botanische kruidenextract verzorgt en beschermt het haar tijdens het kleuren en het kleurloze henna extract zorgt voor de prachtige gezonde glans. De kleuringen hebben een frisse botanische geur.

Schrijf uw recensie

Reddish black 2.66  Long Lasting Colour Henna Plus

Reddish black 2.66 Long Lasting Colour Henna Plus

Hennaplus Long Lasting Colour biedt een duurzaam, intensief, glanzend kleurresultaat met 100% grijsdekking en optimale verzorging en bescherming van het haar. Houdt tot 3 maanden.

Schrijf uw recensie

Bekijk ook onze pagina met tips over dit product