Kastanje Bruin/Chatain Doré Kleurcreme Creme Colorante Spiritual Sky

12,95

De kleurcreme van Henne Color, ofwel de Crème Colorante, is een uitwasbare kleurspoeling. De kleur verdwijnt met 4 tot 5 haarwasbeurten uit het haar. Regulier gebruik kan leiden tot intensere en langer durende kleur. 

Meer informatie


+ -

Profiteer van extra voordeel :

* GRATIS verzending binnen Nederland bij besteding boven 50 Euro (onder de 3 KG)
* Verzendkosten naar België zijn € 7,95 en gratis boven 150 Euro ( onder de 3 Kg )

* 10% extra korting op uw gehele order bij besteding boven  75.00 Euro (excl. verzendkosten)
* 15% extra korting op uw gehele order bij besteding boven 150.00 Euro (excl. verzendkosten)

Crème Colorante: Uitwasbare haarkleuring

De kleurcreme van Henne Color, ofwel de Crème Colorante, is een uitwasbare kleurspoeling. De kleur verdwijnt met 4 tot 5 haarwasbeurten uit het haar. Regulier gebruik kan leiden tot intensere en langer durende kleur. De crème is eenvoudig aan te brengen en heeft voldoende aan een inwerktijd van 10 tot 45 minuten, afhankelijk van het gewenste resultaat. Het is een ideaal product om slechts de uitgroei van de hennapoeder bij te kleuren, maar kan uiteraard ook gebruikt worden om het hele haar te kleuren. Door de uitwasbaarheid wordt het tevens gebruikt door mensen die een keur willen uitproberen, of slechts tijdelijk hun haar een andere kleur willen geven.

Ook de Crème colorante is, net als de andere producten van Henne Color, een product op hennabasis. Hierdoor kan het eindresultaat iets verschillen per persoon of zelfs per behandeling.

Gebruiksaanwijzing Henne Color Crème Colorante

Benodigdheden: een verpakking Crème Colorante kleurcreme, een handdoek, een schaar.

  • Was en droog uw haar.
  • Schud de fles en knip de bovenkant van de dop eraf. Doe de handschoenen aan en leg de handdoek over uw schouders. Breng de crème aan op de haarwortels, en masseer de crème goed in. Breng de crème vervolgens aan tot aan de haarpunten en zorg dat de crème goed verdeeld wordt.
  • Breng het haar samen boven op het hoofd en doe het haarkapje over het haar en eventueel daarom heen uw handdoek voor extra warmte.
  • Verwijder de eventuele klodders crème van uw huid.
  • Laat de crème 15 tot 45 minuten intrekken. Laat de crème minder lang intrekken als uw haar een chemische behandeling heeft ondergaan, zoals een permanent, ontkleuring of ontkrulling. De crème trekt dan veel sneller in het haar.
  • Voeg een beetje water toe en laat de crème schuimen. De crème goed uitspoelen met warm water.

Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing in de verpakking.

Toepassingsadvies Crème Colorante kleurcreme

  • Bij het eerste gebruik altijd een allergietest toepassen; ook voor een plantaardig product kunt u allergisch zijn. Breng een beetje van de crème aan op de binnenzijde van de elleboog en laat deze 24 uur zitten . als na 24 uur geen allergische reactie heeft plaatsgevonden, kunt u de kleurcreme veilig  toepassen.
  • Het wordt aanbevolen om eerst een kleurtest te doen op één haarlok. De creme kan anders reageren naar gelang de aard van onder andere uw eigen haarkleur, de textuur van uw haar, uw gezondheid, andere haarproducten die u gebruikt of de chemische behandeling die het haar heeft ondergaan.
  • Laat minimaal 1 week zitten tussen een hennabehandeling en een chemische behandeling, en laat vervolgens de kleurcreme 10 tot 15 minuten intrekken in het haar.
  • Kleur nooit de wimpers of wenkbrauwen.
  • Lees de gebruiksaanwijzing alvorens het product te gebruiken.

Schrijf uw recensie

Kastanje Bruin/Chatain Doré Kleurcreme Creme Colorante Spiritual Sky

Kastanje Bruin/Chatain Doré Kleurcreme Creme Colorante Spiritual Sky

De kleurcreme van Henne Color, ofwel de Crème Colorante, is een uitwasbare kleurspoeling. De kleur verdwijnt met 4 tot 5 haarwasbeurten uit het haar. Regulier gebruik kan leiden tot intensere en langer durende kleur. 

Schrijf uw recensie