Been Tonic Dr. Hauschka

23,50

Been Tonic verzorgt en verfrist de benen. Hij kan gebruikt worden om zwellingen en stuwingen te voorkomenen te behandelen.

Meer informatie


+ -

Profiteer van extra voordeel :

* GRATIS verzending binnen Nederland bij besteding boven 50 Euro (onder de 3 KG)
* Verzendkosten naar België zijn € 7,95 en gratis boven 150 Euro ( onder de 3 Kg )

* 10% extra korting op uw gehele order bij besteding boven  75.00 Euro (excl. verzendkosten)
* 15% extra korting op uw gehele order bij besteding boven 150.00 Euro (excl. verzendkosten)

Been Tonic verzorgt en verfrist de benen. Hij kan gebruikt worden om zwellingen en stuwingen te voorkomenen te behandelen. Vermoeide benen voelen weer licht aan. Bernagie en rozemarijn stimuleren en vitaliseren de huid en voorkomen tegelijkertijd dat hij droog wordt. Been Tonic biedt een stimulerende dagelijkse verzorging. Mensen die veel zitten of staan, zullen een nieuw gevoel van kracht in hun benen voelen. Ook vermoeide armen voelen weer licht aan.

Gebruik
Breng de lotion aan op de benen, voeten of armen in een opwaartse beweging naar het hart toe. Herhaal naar behoefte meerdere keren per dag. De lotion bevat olie; breng hem dus rechtstreeks aan op de huid en spray niet op kleding. Draag je steunkousen, wacht dan 30 minuten voordat je ze aandoet. Bij een zeer droge huid kan Been Tonic ook gemengd worden met een van de bodyoliën.

Ingrediënten

Alcohol, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Borago Officinalis Extract, Water (Aqua), Fragrance (Parfum), Linalool*, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Limonene*, Citral*, Geraniol*, Citronellol*, Coumarin*.

*component of natural essential oils

Kwaliteit

  • natuurzuivere en biologische cosmetica, NATRUE en/of BDIH gecertificeerd
  • bevat geen synthetische geur- en kleurstoffen en conserveringsmiddelen
  • bevat geen minerale oliën, parabenen, siliconen en PEG
  • dermatologisch getest op verdraagzaamheid
  • grondstoffen zijn zoveel mogelijk afkomstig van gecontroleerde biologische teelt, dragen het Demeter-keurmerk of zijn afkomstig van Fair Trade projecten
  • bevat geen parfum

 

 

Schrijf uw recensie

Been Tonic Dr. Hauschka

Been Tonic Dr. Hauschka

Been Tonic verzorgt en verfrist de benen. Hij kan gebruikt worden om zwellingen en stuwingen te voorkomenen te behandelen.

Schrijf uw recensie