Het eeuwenoude geheim van de berk

Publicatie datum 24-01-2023 13:03:28
Categorie Huid Tips , Social Media

Wist je dat we in de lente berkenblaadjes plukken? Ze zijn dan extra rijk aan zuiverende stoffen. En die berkenblaadjes verwerken we dan weer in onze producten, die je het hele jaar door kan gebruiken. Berken Extract BioBerken Pearl Scrub Douchecrème en Berken Anti Cellulite Olie reinigen je lichaam vanbinnen én vanbuiten. Voor een frisse start!

Reinigingskuur
Een natuurlijke detox? Help je lichaam een handje en gebruik Berken Extract Bio als dagelijkse aanvulling op je voeding of als kuur. Berk zuivert je lichaam van binnenuit en is ongezoet. Voeg het toe aan je bakje yoghurt of in een glas mineraalwater.

Klik hier voor meer informatie over de Weleda Berken Extract bio!
Milde peeling
Prikkel je zintuigen met de frisse geur van cipres, grapefruit en citroen. Berken Pearl Scrub Douchecrème maakt je huid zijdezacht en zichtbaar gladder, dankzij de fijne natuurlijke wasparels. De Germanen gingen je eeuwen geleden al voor: zij gebruikten berken als schoonheidsmiddel

Klik hier voor meer informatie over de Weleda Berken Pearl Scrub douchecreme
Verstevig je huid
Wil je een gladdere en stevigere huid? Breng Berken Anti Cellulite Olie dagelijks aan op een licht vochtige huid zodat het snel intrekt. De olie helpt cellulite verminderen en maakt de huid elastischer en gladder. De frisse geur neemt je mee de natuur in!

Klik hier voor meer informatie over de Weleda Berken Anti Cellulite olie!
Bron: Weleda.nl

Deel deze tip