Het is weer herfst!

Publicatie datum 26-09-2019 15:09:39
Categorie Info

Het is weer herfst! Op deze manier zorg je dit najaar wél goed voor je lichaam

Het zonnige weer lijkt verleden tijd te zijn en we maken ons op voor de herfst. Je weet wel, die periode die gelijkstaat aan een loopneus en een grieperig gevoel. Toch weet je dat ‘voorkomen beter is dan genezen’, een waarheid die drogisterij De Rode Pilaren ondersteunt. Want wil je de kans op een verkoudheid dit najaar verkleinen? Dan heeft de zaak in de Zuivelstraat een aantal tips voor je. 

Een van de vitaminebommen staat bijna 150 miljoen kilometer van ons vandaan. Want die stralende zon, die zorgt ervoor dat jij voldoende vitamine D binnenkrijgt. En laat dat stofje nu net belangrijk zijn tijdens het groeien, het behoud van stevige botten en een goede werking van het immuunsysteem, zo lezen we op de website van het Voedingscentrum. Maar wat gebeurt er als de zon zich in de herfst verstopt achter een dikke laag met wolken? Je krijgt minder vitamine D tot je. Gelukkig is daar De Rode Pilaren die je dit najaar ondersteunt.

De Rode Pilaren als Moeder Natuur

Want krijgt de zon het niet voor elkaar om jou voldoende vitamine D te geven? Dan staat De Rode Pilaren wél voor je klaar. In de vorm van een pilletje, houd jij je botten en immuunsysteem gezond. Wil je trouwens je hele lichaam een complete boost geven? Dan kan jij ook baat hebben bij multivitamine.

Ondersteuning na je sportsessie

Een sangria hier, een stokbroodje met kruidenboter daar. De vakantieperiode is de tijd van het jaar dat je geniet van het leven. En gelijk heb je. Toch baal je na zo’n reis vaak als je weer op de weegschaal staat. Zijn er stiekem íéts te veel kilo’s blijven plakken door de vakantie? Dan is de kans groot dat je er in het najaar weer tegenaan gaat in de sportschool, bij je club of gewoon rennend op straat. Naast gezonde voeding, vraagt je lichaam dan om extra bouwstofjes. Wat dacht je van eiwitten, waar je spieren om smeken als je veel sport. Of magnesium, waar je als sporter ook behoefte aan hebt. Zorg dit najaar extra goed voor jezelf en ga eens langs De Rode Pilaren. Dan weet je zeker dat je er alles aan doet om je lichaam zo gezond mogelijk te houden.

Bron: In de Buurt Bergen op Zoom

Deel deze tip