Proef het najaar met deze geurige smaakmakers

Publicatie datum 31-10-2019 08:15:44
Categorie Info

Met deze geurige smaakmakers en kruidige krachtpatsers proef je het najaar pas écht

De temperatuur daalt, de regenbuien komen steeds regelmatiger terug en de dagen worden korter. Aan alles is te merken dat de herfst de plaats van de zomer heeft ingenomen. De oplossing voor deze gure weersomstandigheden? Lekker binnenblijven met een verse kop thee en een lekker stoofpotje. Drogisterij De Rode Pilaren is er niet alleen om je van je snotneus af te helpen, dankzij de kruidige genietmomentjes kom je ook eenvoudiger de herfst door.

Of je nu jezelf of je visite wilt verwennen, bij De Rode Pilaren vind je meer kruiden en specerijen dan je ooit bij de supermarkt zal aantreffen. Maak zelf glühwein, nip aan de rooibos Christmas tea of probeer de originele Chinese gunpowder tea. Deze laatste thee wordt in het Oosten beschouwd als een speciale drank, waardoor je na regelmatig drinken nog een aantal levensjaren erbij mag tellen.

Kruidige krachtpatsers

Kruiden, specerijen en thee zijn meer dan alleen een warme traktatie op een koude dag. Bij De Rode Pilaren vind je kruidige krachtpatsers waardoor je de natuur zijn werk laat doen. Val je de laatste tijd moeilijker in slaap? Probeer dan eens de slaapkruiden. Ben je toe aan een nieuwe smaaksensatie? Dan moet je zéker eens de zijdezachte en zoete Japanse matcha proberen. Laat de natuur je een handje helpen, en dat op een aangename manier. Van detox tot kruiden voor je darmen: de drogisterij in de Zuivelstraat heeft het.

Proef de smaak van de herfst

Ken jij dat? Op een koude dag fiets je door Bergen op Zoom terwijl een golf van heerlijke geuren van kruidige gerechten de weg naar je neus vinden. Naast bijzondere theesoorten, heeft De Rode Pilaren ook losse kruiden waarmee je de smaakvolle herfstmaaltijden tot hun recht laat komen. Van dillezaad tot brandnetelblad of gemberpoeder tot laurierblad voor een heerlijke stoofschotel. Wil jij dit ook? Je vindt ze achteraan in de winkel van De Rode Pilaren.

Bekijk hier het hele assortiment losse thee en kruiden van de Rode Pilaren!

Bron: In de Buurt " Bergen op Zoom"

Deel deze tip