Spciy cinnamon thee Royal Green

3,99

Gecertificeerd biologische kaneel

Meer informatie


+ -

Profiteer van extra voordeel :

* GRATIS verzending binnen Nederland bij besteding boven 50 Euro (onder de 3 KG)
* Verzendkosten naar België zijn € 7,95 en gratis boven 150 Euro ( onder de 3 Kg )

* 10% extra korting op uw gehele order bij besteding boven  75.00 Euro (excl. verzendkosten)
* 15% extra korting op uw gehele order bij besteding boven 150.00 Euro (excl. verzendkosten)

Kaneel is een van de oudste specerijen bekend op aarde. Het is heerlijk zoet en levert waardevolle essentiële oliën. Je lichaam zal zijn goedheid omarmen en zal van elke slok houden.

Ingredienten
kaneel (75%) en zoethout (25%)
100% Biologisch IN-BIO-134

Gebruik
Breng deze krachtige biologische ingrediënten tot leven door ze 3-5 minuten in vers gekookt water te laten trekken.

Bevat zoethout: mensen met een hoge bloeddruk dienen overmatig gebruik te vermijden.

Droog en donker bewaren. 

De unieke kwaliteit van Royal Green Het begint allemaal met het selecteren van de beste planten en kruiden van over de hele wereld. Duurzaam geteeld zonder gebruik van bestrijdingsmiddelen en op het juiste moment geoogst. Rijk aan smaak en goedheid. Onze thee en kruideninfusies zijn 100% biologisch gecertifi ceerd en simpelweg heerlijk.

Vrij van (natuurlijke) aroma’s Veel biologische theemerken op de markt gebruiken natuurlijke aroma’s. Wanneer aroma’s worden gebruikt, proef je niet de echte kruiden, planten, fruit en bloemen in de thee. Aroma’s worden in een laboratorium gecreëerd om smaak toe te voegen en wij vinden dat deze niet thuishoren in gecertifi ceerde biologische thee. We gebruiken alleen 100% echte ingrediënten en gebruiken nooit (natuurlijke) aroma’s, parfums of smaakversterkers. Je zult de echte smaak van onze gebruikte kruiden en planten ervaren. Altijd!

Niet gebleekt Je zult merken dat onze theezakjes een andere kleur hebben dan de rest. De meeste merken gebruiken chemisch gebleekte ultra witte zakjes. Onze theezakjes zijn gemaakt van ongebleekt papier, vrij van nietjes en 100% biologisch afbreekbaar.

Lokale werkgelegenheid We hebben besloten om het volledige thee en kruideninfusie project in India te doen. Dit doen we omdat het belangrijk is om de werkgelegenheid lokaal te stimuleren en de hoogste kwaliteit te kunnen garanderen. Bijna alle ingrediënten worden in India verbouwd, waarna we deze direct kunnen verwerken en de kruiden geen onnodige afstand hoeven af te leggen. Hierdoor zullen er geen smaak en voedingsstoffen verloren gaan. Beter voor de smaak maar ook voor het milieu.

Schrijf uw recensie

Spciy cinnamon thee Royal Green

Spciy cinnamon thee Royal Green

Gecertificeerd biologische kaneel

Schrijf uw recensie

Bekijk ook onze pagina met tips over dit product