4-algae Botanico-mix Amanprana

24,49

4-Algae Botanico-mix, bron van mineralen en sporenelementen

Meer informatie


+ -

Profiteer van extra voordeel :

* GRATIS verzending binnen Nederland bij besteding boven 50 Euro (onder de 3 KG)
* Verzendkosten naar België zijn € 7,95 en gratis boven 150 Euro ( onder de 3 Kg )

* 10% extra korting op uw gehele order bij besteding boven  75.00 Euro (excl. verzendkosten)
* 15% extra korting op uw gehele order bij besteding boven 150.00 Euro (excl. verzendkosten)

4 zeewieren: nori, dulse, zeesla & kombu
Helpt bij spierkrampen & trage schildklier
Verhelpt tekort aan mineralen
Voor meer vitaliteit en energie

4 Algae Botanico-mix levert je 70% zeewieren als rijkste bron van alle 31 mineralen en sporenelementen die je lichaam nodig heeft, waaronder jodium en elektrolyten.

Krampen, schildklierklachten, chronische vermoeidheid, kunnen hun oorsprong hebben in een mineralentekort. Gezond en gevarieerd eten om aan onze lichaams- en mineraalbehoeften te voldoen, is voor velen een uitdaging. Vandaag de dag, met landbouwakkers die zijn uitgeput en mineraalarmere voeding, wordt de uitdaging nog groter. 4-Algae Botanico-mix biedt een toegankelijke oplossing.

In Aziatische landen zijn de zeewieren in deze Botanico-mix al honderden jaren lang de ‘zeegroenten’ van elke dag. Ze bevatten plantaardige eiwitten, mineralen, sporenelementen en vitamines A, C en B die onontbeerlijk zijn voor een goede werking van het lichaam.

Heb je vaak te kampen met spierkrampen? Ben je vermoeid? Heb je schildklierklachten? Wellicht lijdt je lichaam al enige tijd onder een mineralentekort. Spieren en zenuwen, bijvoorbeeld, kunnen verkrampen bij magnesium- of jodiumtekort. Door elke dag zeewieren te eten, zou je zulke mineralentekorten kunnen wegwerken.

4-Algae Botanico-mix bevat 4 zeewieren en Khoisan fleur de sel

  • Nori: gekend als het sushi-zeewier. In Japan, waar landbouwakkers schaarser zijn en de bevolking het gewend is om voeding in de zee te zoeken, is nori een belangrijke bron van eiwitten, ijzer, jodium en andere voedingselementen.

  • Zeesla: populair langs de Noordzeekust, waar het geoogst wordt. Zeesla is ook voor veganisten en vegetariërs interessant, want zou een hoog gehalte aan vitamine B12 hebben.

  • Dulse: groeit langs het noorden van de Atlantische en Stille Oceaan en is net zoals de voorgaande zeegroenten rijk aan mineralen en sporenelementen.

  • Kombu: voornamelijk gekend in de Japanse keuken, waar het een hoofdingrediënt is van dashi, een bouillon die gebruikt wordt als basis voor verschillende gerechten.

4-Algae Botanico-mix bevat naast deze zeewieren ook Khoisan fleur de sel. Dit zout werd toegevoegd aan de zeewierenmix om je lichaamscellen de nodige elektrische geleiding te bieden om de cellencommunicatie positief te beïnvloeden. Dit leidt tot meer energie en vitaliteit.

Hoe gebruik je 4-Algae Botanico-mix in je keuken?

Net zoals de andere Botanico-mixen van Amanprana is 4-Algae erg veelzijdig in gebruik. De mix heeft een uitgesproken zeewier-, algensmaak die varieert afhankelijk van de gebruikswijze. Dulse en kombu, bijvoorbeeld, krijgen een vleesachtige, speksmaak wanneer ze geroosterd worden.

Gebruik 4-Algae Botanico-mix naar believen. Enkele suggesties: voeg 4-Algae toe aan soep of gebruik het als bouillon, verwerk het in sauzen of stoofpotjes, gebruik het als smaakmaker voor groenteschotels, voeg het toe aan dressings of marinades, strooi het over je salade of gerecht wanneer het klaar is.

Gebruik
Gebruik 4-Algae Botanico-mix naar believen.

Enkele suggesties: voeg 4-Algae toe aan soep of gebruik het als bouillon, verwerk het in sauzen of stoofpotjes, gebruik het als smaakmaker voor groenteschotels, voeg het toe aan dressings of marinades, strooi het over je salade of gerecht wanneer het klaar is. 

Ingrediënten
70% 4-algae mix (nori, zeesla, kombu, dulse), 30% Khoisan fleur de sel

Schrijf uw recensie

4-algae Botanico-mix Amanprana

4-algae Botanico-mix Amanprana

4-Algae Botanico-mix, bron van mineralen en sporenelementen

Schrijf uw recensie

Bekijk ook onze pagina met tips over dit product