Colon Clean Natural

7,69

Psylliumvezels ondersteunen een soepele darminhoud en een betere darmpassage en daarmee een regelmatige en natuurlijke stoelgang.

Meer informatie+ -

Profiteer van extra voordeel :

* GRATIS verzending binnen Nederland bij besteding boven 40 Euro (onder de 3 KG)
* Verzendkosten naar België zijn € 4,95 en gratis boven 150 Euro ( onder de 3 Kg )

* 10% extra korting op uw gehele order bij besteding boven  75.00 Euro (excl. verzendkosten)
* 15% extra korting op uw gehele order bij besteding boven 150.00 Euro (excl. verzendkosten)

De productnaam "Colon Clean" verwoordt de toepassing van dit voedingssupplement; het stimuleert op natuurlijke wijze de darmwerking en zorgt voor een betere darmpassage. Colon Clean bevat hoogwaardige Psyllium voedingsvezels. Deze vezels hebben als belangrijke taak het bevorderen van een goede darmfunctie en een natuurlijke stoelgang. Deze vezels zorgen namelijk voor volume in de darmen. Een goede darmvulling prikkelt de darmwand waardoor het voedsel in de darm goed wordt voortgestuwd. Een ander groot voordeel van voedingsvezels is dat ze vocht aantrekken. Dit helpt de ontlasting zachter te maken. Een vezelrijke voeding moet dan ook voldoende vocht bevatten. Voldoende drinken is dan ook erg belangrijk.

Toepassing
Psylliumvezels ondersteunen een soepele darminhoud en een betere darmpassage en daarmee een regelmatige en natuurlijke stoelgang. Colon Clean is een natuurlijk product, dat fijne psylliumvezels (Plantago ispaghula Roxb.) bevat. Colon Clean kan tijdens de zwangerschap gebruikt worden.

Samenstelling per 100 gram

Naturel: Fijne psylliumvezels (Plantago ispaghula Roxb.) en inulinevezels. Totale hoeveelheid voedingsvezels per 100 gram bedraagt 82,7 gram.


Aanbevolen dagdosering:
Voor volwassenen: 1-3 maal per dag 1 afgestreken eetlepel,
Voor kinderen van 6 tot 12 jaar: 1-2 maal per dag een 1 afgestreken eetlepel.
Voor kinderen onder de 6 jaar: vóór gebruik een arts raadplegen en de dosering afstemmen

Vermeng de aangegeven dosering met een glas water of een glas vruchtensap. Het drankje direct innemen en hierna een extra glas water of vruchtensap drinken. Colon Clean kan ook door yoghurt of andere voeding worden gemengd. Tijdens het gebruiken van Colon Clean is het sterk aan te bevelen om 1,5 tot 2 liter water per dag te drinken.

Schrijf uw recensie

Colon Clean Natural

Colon Clean Natural

Psylliumvezels ondersteunen een soepele darminhoud en een betere darmpassage en daarmee een regelmatige en natuurlijke stoelgang.

Schrijf uw recensie