Kurkuma Forte Rode Pilaren

43,95

Kurkuma Forte van de Rode Pilaren bevat de nieuwe, gepatenteerde curcumine Novasol ® en ondersteunt het immuunsysteem van het lichaam en is het van belang voor het zenuwstelsel (EFSA-ID 4014) en voor soepele gewrichten (EFSA-ID 4012).

Meer informatie


+ -

Profiteer van extra voordeel :

* GRATIS verzending binnen Nederland bij besteding boven 50 Euro (onder de 3 KG)
* Verzendkosten naar België zijn € 7,95 en gratis boven 150 Euro ( onder de 3 Kg )

* 10% extra korting op uw gehele order bij besteding boven  75.00 Euro (excl. verzendkosten)
* 15% extra korting op uw gehele order bij besteding boven 150.00 Euro (excl. verzendkosten)

KURKUMA FORTE ( Novasol curcumine ) Rode Pilaren

Kurkuma Forte van de Rode Pilaren bevat de nieuwe, gepatenteerde curcumine Novasol ® en ondersteunt het immuunsysteem van het lichaam en is het van belang voor het zenuwstelsel (EFSA-ID 4014) en voor soepele gewrichten (EFSA-ID 4012). Helpt ook bij gebrek aan eetlust (EFSA-ID 2744), vermindert de vetopslag (EFSA-ID 2751) daarnaast beschermt het de huid tegen veroudering (EFSA-ID 4008). De curcumine van Novasol wordt aantoonbaar - in vergelijking met traditionele kurkuma capsules - sneller en beter opgenomen ( 185 keer beter ) door het lichaam en is een krachtige antioxidant en in medische studies is het gebruik van Novasol ® curcumine zeer gunstig gebleken. Kurkuma is erg populair vanwege de therapeutische toepassing. Het gaat hierbij met name om het actieve ingrediënt: curcumine. Dit wordt over het algemeen slecht opgenomen door het lichaam indien het via de mond wordt ingenomen. Tot voor kort gaf de liposomale vorm van toediening de beste resultaten, echter de micellaire vorm geeft een nog hogere biologische beschikbaarheid voor het lichaam. Micellen zijn eigenlijk liposomen met een fijnere structuur. Dit zorgt voor een betere opname in het lichaam. Een en ander is gevalideerd door gerenommeerd onderzoek1. In dit onderzoek is de (orale) inname van deze micellaire vorm vergeleken met standaard kurkuma poeder en poeder met micronisatie. Hieruit is gebleken dat curcumine in micellaire vorm 185 keer beter biologisch beschikbaar is voor het lichaam dan standaard poeder en dat het nog geruime tijd in het bloed te vinden is.

1C. Schiborr, A. Kocher, D. Behnam, J. Jandasek, S. Toelstede, J. Frank, Mol. Nutr. Food Res. 2014, 58, 516–527

Vergelijking met Kurkuma Forte capsules van de Rode Pilaren

Eén capsule met NovaSOL Curcumin bevat 30mg micellaire curcuminoïden. Dit komt overeen met 5500 mg zuivere curcumine. Dit staat gelijk aan 13 standaard Curcuma capsules met 80% curcumine.

De aanbevolen dagdosering (1 caps.) bevat:

NovaSOL micellaire curcumine (Curcuma longa) extract 500 mg. Dit bevat 30mg micellaire curcuminoïden.

Vitamine D3 5mcg (= 100% ADH)

Ingrediënten:

Emulgator (polysorbaat), micellaire Kurkuma (Curcuma longa) extract, vegetarische capsule (hypromellose), vitamine D3.

De micellaire, vloeibare vorm geeft de hoogste biologische beschikbaarheid en de beste opname. Dit is gevalideerd door gerenommeerd onderzoek. 1 Capsule met NovaSOL kurkuma komt overeen met ca. 5500 mg zuivere curcumine.

Gebruik:

1x daags 1 capsule, tenzij anders geadviseerd. Maximaal 3 capsules per dag. Niet geschikt voor kinderen t/m 5 jaar.

Maximale dagdosering niet overschrijden.Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen.

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

Schrijf uw recensie

Kurkuma Forte Rode Pilaren

Kurkuma Forte Rode Pilaren

Kurkuma Forte van de Rode Pilaren bevat de nieuwe, gepatenteerde curcumine Novasol ® en ondersteunt het immuunsysteem van het lichaam en is het van belang voor het zenuwstelsel (EFSA-ID 4014) en voor soepele gewrichten (EFSA-ID 4012).

Schrijf uw recensie

Bekijk ook onze pagina met tips over dit product