Eczeem Psoriasis Intensive Cream Lucovitaal

11,95

Eczeem Psoriasis Intensive Cream behandelt, verlicht en verzacht de rode, schilferige, jeukende en droge huid. Kalmeert de ontstoken huid.

Meer informatie


+ -

Profiteer van extra voordeel :

* GRATIS verzending binnen Nederland bij besteding boven 40 Euro (onder de 3 KG)
* Verzendkosten naar België zijn € 4,95 en gratis boven 150 Euro ( onder de 3 Kg )

* 10% extra korting op uw gehele order bij besteding boven  75.00 Euro (excl. verzendkosten)
* 15% extra korting op uw gehele order bij besteding boven 150.00 Euro (excl. verzendkosten)

Eczeem Psoriasis Intensive Cream

Eczeem Psoriasis Intensive Cream van Lucovitaal® is uiterst geschikt voor de behandeling van eczeem en psoriasis. Breng de crème dagelijkse één- tot tweemaal aan door deze zachtjes in te masseren op de aangedane huid, ter verlichting van de jeukende, rode, schilferige en droge huid.

Wat doet Eczeem Psoriasis Intensive Cream?

Deze Eczeem Psoriasis Intensive Cream kalmeert de huid en verlicht de symptomen die met de aandoeningen eczeem of psoriasis gepaard gaan. De ingrediënten DDS5 (Dode Zee mineralen) en MDS17 beschikken over hydraterende eigenschappen en helpen bovendien jeuk en huidirritatie te verminderen.

Symptomen van eczeem en psoriasis

Symptomen die met eczeem en psoriasis gepaard gaan kunnen zijn:
- Jeukende huid
- Rode huid
- Schilferige huid
- Droge huid

Deze fijne crème is goed voor de behandeling van een droge en schilferige huid door neurodermatitis, eczeem en psoriasis *wanneer dit door een arts is vastgesteld.

Voor wie is Eczeem Psoriasis Intensive Cream geschikt?

Heb jij last van eczeem, psoriasis of neurodermatitis en is dit door een arts vastgesteld? Dan is deze eczeem psoriasis crème geschikt voor jou. De crème bevat geen cortisonen en antibiotica. De huidvriendelijke samenstelling bevat geen parfum en is geschikt voor de gevoelige huid.

Hoge kwaliteit Eczeem Psoriasis Intensive Cream

Lucovitaal® staat voor Krachtig & Goedkoop!®. Wij leveren hoge kwaliteit producten. Zo bevat onze Eczeem Psoriasis Intensive Cream geen cortisonen, antibiotica of parfum.

Ingrediënten:

Aqua, MDS17, Caprylic/Capric Triglyceride, UDS10, Cetearyl Alcohol, DDS5, Glycerin, Ceteareth-20, Phenoxyethanol, Argania Spinosa Kernel Oil, Tocopheryl Acetate, Ethylhexylglycerin.
Gebruik:
Eczeem Psoriasis Intensive cream is bestemd voor uitwendig gebruik gedurende vier tot twaalf weken. De duur van deze periode hangt af van de ernst van de aandoening. Een- of tweemaal daags op de huid aanbrengen en zachtjes inmasseren.
Waarschuwing:
- Gebruik dit middel niet indien je overgevoelig of allergisch bent voor één van de bestanddelen.
- Niet langer dan 3 maanden na opening gebruiken.
- Flacon goed afsluiten na gebruik.
- Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Schrijf uw recensie

Eczeem Psoriasis Intensive Cream Lucovitaal

Eczeem Psoriasis Intensive Cream Lucovitaal

Eczeem Psoriasis Intensive Cream behandelt, verlicht en verzacht de rode, schilferige, jeukende en droge huid. Kalmeert de ontstoken huid.

Schrijf uw recensie