Calmiton Mannavital

24,50

Bijzonder aan Calmiton is een door enzymatische splitsing van melkeiwit verkregen en wetenschappelijk onderzochte, natuurlijke substantie, alfa S1 caseinedecapeptide.

Meer informatie


+ -

Profiteer van extra voordeel :

* GRATIS verzending binnen Nederland bij besteding boven 50 Euro (onder de 3 KG)
* Verzendkosten naar België zijn € 7,95 en gratis boven 150 Euro ( onder de 3 Kg )

* 10% extra korting op uw gehele order bij besteding boven  75.00 Euro (excl. verzendkosten)
* 15% extra korting op uw gehele order bij besteding boven 150.00 Euro (excl. verzendkosten)

Een drukke job, een veeleisend gezin, files op de weg, examens. Er zijn tal van redenen waarom we soms teveel geestelijke spanning ervaren en we een natuurlijk, ontwennend middel kunnen gebruiken zonder gevaar op nevenwerkingen of afhankelijkheid. Bijzonder aan Calmiton is een door enzymatische splitsing van melkeiwit verkregen en wetenschappelijk onderzochte, natuurlijke substantie, alfa S1 caseinedecapeptide. Verder bevat dit natuurlijk middel ook passiebloemextract, dat gekend is om zijn natuurlijke, rustgevende eigenschappen en het bevorderen van een goede nachtrust. Met passiebloem dat bijdraagt tot een natuurlijke ontspanning, een betere stressbestendigheid en een gezonde slaap.

Zonder suikertoevoeging
Lactosevrij

Samenstelling per dosering van 1 tablet

Caseinehydrolysaat 150 mg
Passiebloemextract (Passiflora incarnata) 360 mg

Ingredienten
Passiebloemextract, MELKEIWITHYDROLYSAAT, antioxidans (calciumfosfaat), Stabilisator (microkristallijne cellulose), vulmiddel (maiszetmeel), antiklontermiddelen (stearinezuur, katoenzaadolie, talk), emulgator (magnesiumstearaat).

Gebruik
's morgens en 's avonds een tablet innemen met een glas water.

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Schrijf uw recensie

Calmiton Mannavital

Calmiton Mannavital

Bijzonder aan Calmiton is een door enzymatische splitsing van melkeiwit verkregen en wetenschappelijk onderzochte, natuurlijke substantie, alfa S1 caseinedecapeptide.

Schrijf uw recensie