Handzeep Sparkling ginger Mama Sopa

6,95

Super hygiënisch pompje, en wat staat ie leuk in de keuken!

Meer informatie
+ -

Profiteer van extra voordeel :

* GRATIS verzending binnen Nederland bij besteding boven 40 Euro (onder de 3 KG)
* Verzendkosten naar België zijn € 4,95 en gratis boven 150 Euro ( onder de 3 Kg )

* 10% extra korting op uw gehele order bij besteding boven  75.00 Euro (excl. verzendkosten)
* 15% extra korting op uw gehele order bij besteding boven 150.00 Euro (excl. verzendkosten)

Mama Sopa nieuwe zeeplijn voor Simavi: Bubbels voor het goede doel! 

Mama Sopa ondersteunt projecten van ontwikkelingsorganisatie Simavi. Per verkocht Mama Sopa product krijgt een moeder in India hygiënetraining. 

Initiatief 
Initiatiefnemer Jeroen Sloendregt van Herbapharm: *0nze zeep wordt vaak gezien als een luxe product. Terwijl zeep en hygiëne essentieel zijn om bijvoorbeeld ziektes bij kinderen te voorkomen. Het werk van Simavi spreekt ons zeer aan, omdat zij samen met moeders in ontwikkelingslanden werken aan gezondheid. Daar geloven wij in omdat het juist de moeders zijn die verantwoordelijkheid nemen en veranderingen tot stand brengen. Met het Mama Sopa initiatief willen wij structureel bijdragen aan de projecten van Simavi.* 

Simavi: toekomst door water en zeep 
Van de donatie van Mama Sopa kan Simavi samen met haar lokale partners moeders in India voorlichting over hygiëne geven. Wat deze moeders leren, geven ze door aan hun kinderen en de rest van de gemeenschap. Mama Sopa en Simavi willen met de eerste opbrengsten 40.000 trainingen realiseren. 

Simavi werkt in India vooral in de oostelijke deelstaten Orissa, Bihar en Jharkand. In deze arme gebieden heeft maar 4,5 procent van de huishoudens toegang tot voorzieningen zoals wc’s. De hygiënische omstandigheden zijn er slecht. Hierdoor kunnen levensgevaarlijke ziektes zich gemakkelijk verspreiden. Door te werken aan watervoorzieningen, wc’s en hygiëne, zijn mensen minder vaak ziek en neemt het sterftecijfer af. 

Design en geurtjes 
Het speelse design is ontworpen door de kunstenaars van Studio Con-fetti. Op de verpakking staan oogjes die refereren aan het ‘wakende moederoog maar ook verwijzen naar bacteriën. Naast de zeeplijn zijn er ook Mama Sopa washandjes en vrolijke sponsjes. Mama Sopa heeft drie geurvarianten: Shiny Orange met verfrissende mint-chocolade aroma, Shiny Orange romantisch met een vleugje mandarijn, en Sparkling Ginger met Gember en Sandelhout. 


Super hygiënisch pompje, en wat staat ie leuk in de keuken!
Maak jezelf en een moeder in India blij!

Schrijf uw recensie

Handzeep Sparkling ginger Mama Sopa

Handzeep Sparkling ginger Mama Sopa

Super hygiënisch pompje, en wat staat ie leuk in de keuken!

Schrijf uw recensie