Biologisch Carobe poeder Mattisson
7,95 €
- Heerlijke karamelachtige smaak
- Rijk aan vezels
- 100% puur & biologisch
7,95 €
Biologisch Carobe poeder is afkomstig uit de peulvruchten van de Carobe boom, ook wel de “Johannesbroodboom” genoemd. Carobe heeft een zoete smaak en wordt daarom vaak als natuurlijke zoetmaker gebruikt. De smaak van Carobe is karamelachtig en zoeter dan cacao. Carobe wordt ook vaak als vervanging van of in combinatie met cacao gebruikt.
1 tot 3 eetlepels als vervanging van cacao of aanvulling van cacao in bijvoorbeeld een warme drank of baksels.
Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website vermeld. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten. Voor meer informatie kunt u altijd een orthomoleculair therapeut raadplegen.
Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.
| ingrediënten | 100% Biologisch Carobe poeder. |
|---|---|
| voedingswaarde per | 100 g |
| energie | 1256 kJ / 300 kcal |
| vet | 0.65 g |
| vet waarvan verzadigd | 0.09 g |
| koolhydraten | 49,1 g |
| waarvan suikers | 40.5 g |
| eiwitten | 4.6 g |
| vezels | 39,8 g |
| zout | 0.09 g |
| calcium | 348 mg 44% |
| ijzer | 2.9 mg 21% |
| kalium | 827 mg 41% |
| vitamine B2 | 0,46 mg 33% |
| vitamine B6 | 0.36 mg 26% |
KlantenService