Donker Rood / Auburn Henna Poeder Spiritual Sky Henne Color

6,95

Henné Color poeder geeft uw haar een langdurige, mooie kleur. Bovendien geeft het uw haar een gezonde glans, veerkracht en bescherming tegen weersinvloeden.

Meer informatie


+ -

Profiteer van extra voordeel :

* GRATIS verzending binnen Nederland bij besteding boven 50 Euro (onder de 3 KG)
* Verzendkosten naar België zijn € 7,95 en gratis boven 150 Euro ( onder de 3 Kg )

* 10% extra korting op uw gehele order bij besteding boven  75.00 Euro (excl. verzendkosten)
* 15% extra korting op uw gehele order bij besteding boven 150.00 Euro (excl. verzendkosten)

Henné Color: Henna poeder permanente haarkleuring

Henné Color poeder geeft uw haar een langdurige, mooie kleur. Bovendien geeft het uw haar een gezonde glans, veerkracht en bescherming tegen weersinvloeden. Het is verkrijgbaar in 7 verschillende kleuren, die bovendien met elkaar gemengd kunnen worden zodat er een groter scala aan kleuren bereikt kan worden.

Deze kleuring is plantaardig en wordt niet op dieren getest. Een hennabehandeling heeft een positieve invleod op de gezondheid van uw haar. Het herstelt het haar van de effecten van een chemische behandeling, zoals haarfverf of een permanent, echter deze behandelingen kunnen niet te snel na elkaar worden toegepast.

 

Gebruiksaanwijzing henna poeder

Benodigdheden: een pakje hennapoeder, een bakje om te mengen, een lepel, een kam, een handdoek, een paar rubberen of plastic handschoenen, een plastic haarkapje of plastic zak. Eventueel en fles balsem conditioner en een vettige crème om de huid bij voorhoofd, oren, en nek te beschermen tegen verkleuring.

 

  • Doe de hennapoeder in het bakje (bij kort haar is de helft van het pakje voldoende)
  • Voeg zeer heet water toe en roer totdat u een gladde pasta heeft. Voeg eventueel wat balsem conditioner toe om de pasta smeuïger te maken en makkelijker aan te brengen. Laat de pasta afkoelen tot een draagbare temperatuur.
  • Was en droog uw haar. (gebruik eventueel de vettige crème om uw huid in te smeren).
  • Trek de handschoenen aan en leg de handdoek over uw schouders. Breng de pasta, zo warm mogelijk lok voor lok aan, en masseer de hoofdhuid. Zodra de haarwortels regelmatig bedekt zijn, werkt u de pasta naar de haarpunten toe. Breng de haarpunten samen boven op uw hoofd en trek het haarkapje of de plastic zak over het haar. U kunt hier eventueel uw handdoek nog overheen slaan voor extra warmte.
  • Laat de pasta 30 minuten tot 2 uur intrekken, naar gelang de gewenste kleurintensiteit. Hoe langer, hoe intenser de keur. Voor een kortere inwerkperiode kunt u een haardroger gebruiken. Mensen met een lichte haarkleur hoeven de pasta minder lang in te laten trekken als met mensen met een donkere haarkleur. Verwijder eventuele klodders pasta van de huid om verkleuring te voorkomen.
  • Spoel het haar overvloedig met warm water, om elk spoor van de pasta te verwijderen. Eventueel kunt u de laatste keer spoelen met koud water om de geopende haarschubben weer te sluiten

 

Hennè color poeder is een langdurige tint-op-tint kleuring. Haarwassingen doen de kleur gelijkmatig vervagen over een lange periode. Bij regelmatig gebruik wordt de kleur steeds intenser en zal de kleur langer aanwezig blijven.

Lees voor gebruik ook de gebruiksaanwijzing in de verpakking.

 

Toepassingsadvies  Henna Poeder

Bij het eerste gebruik altijd een allergietest toepassen; ook voor een plantaardig product kunt u allergisch zijn. Breng een beetje aangemaakte pasta aan de binnenzijde van de elleboog aan en laat deze minimaal een uur zitten. Als na 24 uur geen allergische reactie heeft plaatsgevonden, kunt u veilig uw haar kleuren.

Het wordt aanbevolen om eerst een kleurtest te doen op één enkele haarlok. De henna kan anders reageren naar gelang de aard van onder andere  uw eigen haarkleur, de textuur van uw haar, uw gezondheid, andere haarproducten die u gebruikt of chemische behandelingen die uw haar heeft ondergaan.

Laat 4 tot 6 weken zitten tussen een hennabehandeling en een chemische behandeling.

Kleur nooit de wimpers of wenkbrauwen.

Nooit het haar bleken of (chemisch laten ontkleuren na een hennabehandeling.

Lees de gebruiksaanwijzing alvorens het product toe te passen.

 

Kleurenkaart henna poeder: Welke haarkleur past bij u?

Henna is een natuurproduct. We spreken dan ook over een haarkleuring in plaats van een haarverf. Het eindresultaat kan verschillen per persoon en zelfs per behandeling, omdat zaken als de natuurlijke haarkleur, de structuur van het haar en zelfs de gezondheidstoestand van de persoon tijdens de behandeling invloed uitoefenen op het resultaat. Op deze kleurindicatie kaart kunt u zien welke kleuren voor u geschikt zijn, en een idee krijgen hoe het eindresultaat er bij u ongeveer uit zal zien. Bij grijs haar is het resultaat afhankelijk van de hoeveelheid pigment die nog in het haar aanwezig is. Kleuren kunne feller oplichten, op de kleur kan niet dekken, zodat het resultaat niet zichtbaar is.

 

Deze kaart is slechts ter indicatie, er kunnen geen rechten aan worden ontleent, het uiteindelijke resultaat kan afwijken van de afbeelding!

Schrijf uw recensie

Donker Rood / Auburn Henna Poeder Spiritual Sky Henne Color

Donker Rood / Auburn Henna Poeder Spiritual Sky Henne Color

Henné Color poeder geeft uw haar een langdurige, mooie kleur. Bovendien geeft het uw haar een gezonde glans, veerkracht en bescherming tegen weersinvloeden.

Schrijf uw recensie