Hutspot kruiden Rode Pilaren

2,00

Een heerlijk kruidenmengsel om de hutspot op smaak te brengen. Zonder zout.

Meer informatie


+ -

Profiteer van extra voordeel :

* GRATIS verzending binnen Nederland bij besteding boven 50 Euro (onder de 3 KG)
* Verzendkosten naar België zijn € 7,95 en gratis boven 150 Euro ( onder de 3 Kg )

* 10% extra korting op uw gehele order bij besteding boven  75.00 Euro (excl. verzendkosten)
* 15% extra korting op uw gehele order bij besteding boven 150.00 Euro (excl. verzendkosten)

Hutspotkruiden

 

Omschrijving

Een heerlijk kruidenmengsel om de hutspot op smaak te brengen. Zonder zout.

 

Ingrediënten: 

Tijm, piment, karwijzaad, ;laurierblad, venkelzaad, dilletoppen, peterselieblad, peper zwart, cayennepeper, fenegriek, komijn, kruidnagel, gember, mosterdmeel, dillezaad, rozemarijn, galangawortel.

Waarschuwing: Bevat Mosterd

 

Gebruik:

Recept voor 4 personen: schil 1,5 kilo aardappels en snijd ze in vieren. Maak 500 gram winterpenen schoon en snijd ze in de lengte in dunne reepjes. Doe de aardappels en wortels in een pan water en voeg daar wat bouillonpoeder aan toe, breng ze aan de kook en laat ze met een deksel op de pan 20 minuten koken. Pel intussen de uien, snipper ze grof en doe ze bij de peen en aardappelen in de pan. zet de hittebron hoger tot alles weer goed kookt en laar de hutspot verder koken tot de aardappelen gaar zijn. Controleer dat als de wekker afgaat of de aardappelen gaar zijn. giet het overtollig kookvocht af en vang een beetje op als er straks geen melk gebruikt wordt. Let op: laat de hutspot goed uitlekken anders wordt het zo meteen soep in plaats van stamppot. Zet de pan op een lage hittebron. Roer eerst 1 of 2 eetlepels boter of margarine door de hutspot en roer er daarna (als het nodig is) nog wat melk of kookvocht aan toe todat de stamppot lekker smeuïg is. Warm de hutspot goed door en breng 'm op smaak met de hutspotkruiden, peper en zout.

Schrijf uw recensie

Hutspot kruiden Rode Pilaren

Hutspot kruiden Rode Pilaren

Een heerlijk kruidenmengsel om de hutspot op smaak te brengen. Zonder zout.

Schrijf uw recensie