Kerrie Bengaals Rode Pilaren

2,00

Deze Bengaalse kerrie of curry is een beetje zoetig van smaak en zeer geschikt om een Bengaalse viscurry mee te bereiden. Bak je kerrie eerst heet met bijvoorbeeld een fijngesneden ui en voeg het daarna pas aan de groenten of het vlees toe.

Meer informatie


+ -

Profiteer van extra voordeel :

* GRATIS verzending binnen Nederland bij besteding boven 50 Euro (onder de 3 KG)
* Verzendkosten naar België zijn € 7,95 en gratis boven 150 Euro ( onder de 3 Kg )

* 10% extra korting op uw gehele order bij besteding boven  75.00 Euro (excl. verzendkosten)
* 15% extra korting op uw gehele order bij besteding boven 150.00 Euro (excl. verzendkosten)

Deze Bengaalse kerrie of curry is een beetje zoetig van smaak en zeer geschikt om een Bengaalse viscurry mee te bereiden. Bak je kerrie eerst heet met bijvoorbeeld een fijngesneden ui en voeg het daarna pas aan de groenten of het vlees toe.

Ingredienten:

Kerrie India, kerrie Engels, knoflook granulaat, piment, komijnzaad

 

Omschrijving:

De smaak van kerrie komt het beste tot zijn recht als het kruidenmengsel eerst heet gebakken wordt met bijvoorbeeld fijngesneden ui, en daarna pas aan de groenten of het vlees wordt toegevoegd. Kerrie is een in de keuken gebruikt mengsel van specerijen, en ook wel de naam voor de daarmee bereide gerechten.

 

Waarschuwing:

Bevat mosterd

Schrijf uw recensie

Kerrie Bengaals Rode Pilaren

Kerrie Bengaals Rode Pilaren

Deze Bengaalse kerrie of curry is een beetje zoetig van smaak en zeer geschikt om een Bengaalse viscurry mee te bereiden. Bak je kerrie eerst heet met bijvoorbeeld een fijngesneden ui en voeg het daarna pas aan de groenten of het vlees toe.

Schrijf uw recensie