Arkodigest Arkopharma

8,50

Arkodigest®  is de 1e formule op basis van plantaardige en minerale oorsprong die helpt om gevoelige spijsvertering slijmvliezen te kalmeren en te beschermen.

Meer informatie


+ -

Profiteer van extra voordeel :

* GRATIS verzending binnen Nederland bij besteding boven 50 Euro (onder de 3 KG)
* Verzendkosten naar België zijn € 7,95 en gratis boven 150 Euro ( onder de 3 Kg )

* 10% extra korting op uw gehele order bij besteding boven  75.00 Euro (excl. verzendkosten)
* 15% extra korting op uw gehele order bij besteding boven 150.00 Euro (excl. verzendkosten)

Beschermt de maagwand
Arkodigest®  is de 1e formule op basis van plantaardige en minerale oorsprong die helpt om gevoelige spijsvertering slijmvliezen te kalmeren en te beschermen. Arkodigest® is een mild en natuurlijk zelfzorg product dat zorgt voor een goed zuur-base evenwicht in de maag. Arkodigest® is de ideale oplossing  voor iedereen die liever een natuurlijke oplossing voor de maag inzet. Arkodigest® mag zelfs zonder bezwaar doorzwangere en borstvoeding gevende vrouwen worden gebruikt.

Natuurlijk alternatief
Het schorspoeder van de Rode Iep is het hoofdbestanddeel van dit maagvriendelijke product. Als u ook op zoek bent naar een natuurlijk alternatief voor de maag kies dan voor Arkodigest®. Maar liefst 92% van de gebruikers is buitengewoon tevreden* vanaf de 1e dag. Arkodigest® is een gepatenteerde formule van Arkopharma Laboratoria.

*Percentage van tevredenheid vanaf de eerste dag, studie Biofortis gerealiseerd op 83 personen, januari 2017.


16 kauwtabletten

INGREDIËNTEN
Vulstoffen: isomalt en calciumcarbonaat – Zuurgraad corrector: natriumbicarbonaat – Rode iep schorspoeder (Ulmus rubra Muhl.) – Verdikkingsmiddel: natriumalginaat – Sucrose – Antiklontermiddelen: mono- en diglyceriden van vetzuur en magnesiumstearaat – Natuurlijk pepermunt aroma.

GEBRUIKSAANWIJZING
Arkodigest® is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar. Na de hoofdmaaltijd of voor het slapengaan 1 kauwtablet (maximaal 3 tabletten per dag). Goed kauwen op de tablet voordat u het doorslikt. Laat 2 uur afstand tussen de inname van dit product en andere medicijnen die oraal worden ingenomen.

Schrijf uw recensie

Arkodigest Arkopharma

Arkodigest Arkopharma

Arkodigest®  is de 1e formule op basis van plantaardige en minerale oorsprong die helpt om gevoelige spijsvertering slijmvliezen te kalmeren en te beschermen.

Schrijf uw recensie

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...