Aspen / Ratelpopulier No 2 Bach Bloesem Remedies

14,99

Onverklaarbare angst, onbestemd voorgevoel

Meer informatie


+ -

Profiteer van extra voordeel :

* GRATIS verzending binnen Nederland bij besteding boven 50 Euro (onder de 3 KG)
* Verzendkosten naar België zijn € 7,95 en gratis boven 150 Euro ( onder de 3 Kg )

* 10% extra korting op uw gehele order bij besteding boven  75.00 Euro (excl. verzendkosten)
* 15% extra korting op uw gehele order bij besteding boven 150.00 Euro (excl. verzendkosten)

Aspen is bedoeld voor mensen die plotseling worden overrompeld door angst en bezorgdheid zonder speciale aanleiding of reden. Daardoor kunnen ze over het algemeen nerveus en zenuwachtig zijn. Een typisch voorbeeld van behoefte aan Aspen bestaat na het angstig ontwaken uit een slechte droom, ook al is de droom zelf vergeten. Aspen is nuttig voor kinderen die nachtmerries hebben of bang zijn in het donker (zie ook Rock Rose).

Aspen angsten kunnen overdag en ’s nachts voorkomen. Een onverklaarbare bezorgdheid of bang voorgevoel kan je overvallen wanneer je alleen bent, maar ook in het gezelschap van vrienden. Soms ga je er zelfs van trillen.

Het positieve vermogen van Aspen: 
een innerlijk gevoel van vertrouwen, veiligheid en onbevreesdheid. De vrees maakt plaats voor een verlangen naar avontuur en nieuwe ervaringen, ongeacht moeilijkheden en gevaren.

Dr. Bach schreef: ‘Als we dat eenmaal realiseren, laten we de pijn en het lijden, de zorg en ongerustheid of angst ver achter ons. Wat overblijft is vreugde over leven en dood en vreugde over onze onsterfelijkheid… ondanks alle gevaren en moeilijkheden de we tegenkomen, kunnen we die weg zonder angst afleggen.’

Overige ingrediënten:
Brandy. Alcoholgehalte: 27 vol. %.

Gebruik tijdens zwangerschap en borstvoeding:
Veilig.

Dosering en gebruik:
Doe 2 druppels in een glaasje mineraalwater en neem regelmatig een slokje of doe 2 druppels in een 30 ml mengflesje en neem minimaal 4 x daags 4 druppels, of meer naar behoefte. Als u meerdere remedies mengt (maximaal 7) doe 2 druppels van elke remedie in een 30 ml mengflesje met mineraalwater, gebruik als boven.
Indien een van de remedies Rescue Remedie is, dan moet u daarvan 4 druppels toevoegen of van de Rescue Spray 2 sprays.
Indien er geen water voorhanden is: vier druppels van een remedie op de tong doen of twee sprays van de Rescue Spray. Naar behoefte herhalen, eventueel elke vijf minuten

Schrijf uw recensie

Aspen  /  Ratelpopulier No 2 Bach Bloesem Remedies

Aspen / Ratelpopulier No 2 Bach Bloesem Remedies

Onverklaarbare angst, onbestemd voorgevoel

Schrijf uw recensie