Gluco Balans Fytomed

31,45

Fytomed Gluco Balans draagt bij aan het behoud van een gezonde bloedsuikerspiegel en helpt op gewicht te blijven (banaba, kaneel en bitterspitje).

Meer informatie


+ -

Profiteer van extra voordeel :

* GRATIS verzending binnen Nederland bij besteding boven 50 Euro (onder de 3 KG)
* Verzendkosten naar België zijn € 7,95 en gratis boven 150 Euro ( onder de 3 Kg )

* 10% extra korting op uw gehele order bij besteding boven  75.00 Euro (excl. verzendkosten)
* 15% extra korting op uw gehele order bij besteding boven 150.00 Euro (excl. verzendkosten)

Fytomed Gluco Balans draagt bij aan het behoud van een gezonde bloedsuikerspiegel en helpt op gewicht te blijven (banaba, kaneel en bitterspitje). Door ook bij te dragen aan de instandhouding van de normale leverfunctie (bitterspitje) en een positieve bijdrage te leveren aan de normale darmfunctie (heemst en kaneel), wordt de gewichtsbeheersing ook vanuit andere invalshoeken ondersteund.

Presentaties:

Flacon à 100 ml druppels.

Samenstelling per dagdosering:

Bevat per dagdosering 5,25ml of 105 druppelsAlcoholische extracten (ti ncturen) uit:Lagerstroemia speciosa folium (1:2) 1,5mlCinnamomum verum cortex (1:1,5) 1,5mlAndrographis paniculata herba (1:5) 1,0mlAlthea offi cinalis radix (1:0,67) 0,7mlTabebuia impeti ginosa cortex (1:5) 0,55ml

Ingrediënten:

Banabablad, Kaneel (Ceylon), Bitt erspitje, Heemst (Echte), Pau d’Arco. Hulpstoff en Bio Ethanol, Water. Bevat 32 Vol.-% alcohol

Dosering en gebruik:

Enkel te gebruiken voor volwassenen vanaf 18 jaar.Tenzij anders voorgeschreven, 3 x daags 35 druppels voor de maaltijd met water innemen.

Allergenen informatie:

Bevat geen allergenen

Waarschuwingen voor gebruik:

Houd u aan de aanbevolen dosering. Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. Let op bij diabetes.

Bewaarinstructie:

Niet aanbevolen tijdens de zwangerschap, lactatieperiode of bijovergevoeligheid van een van de bestanddelen. Flesje droog en bij kamertemperatuur rechtop bewaren, buiten bereik van jonge kinderen.

Schrijf uw recensie

Gluco Balans Fytomed

Gluco Balans Fytomed

Fytomed Gluco Balans draagt bij aan het behoud van een gezonde bloedsuikerspiegel en helpt op gewicht te blijven (banaba, kaneel en bitterspitje).

Schrijf uw recensie