Noctis Fytomed

30,90

Fytomed Noctis ondersteunt de nachtrust en helpt bij het bevorderen van deslaapbereidheid.

Meer informatie


+ -

Profiteer van extra voordeel :

* GRATIS verzending binnen Nederland bij besteding boven 50 Euro (onder de 3 KG)
* Verzendkosten naar België zijn € 7,95 en gratis boven 150 Euro ( onder de 3 Kg )

* 10% extra korting op uw gehele order bij besteding boven  75.00 Euro (excl. verzendkosten)
* 15% extra korting op uw gehele order bij besteding boven 150.00 Euro (excl. verzendkosten)

Fytomed Noctis ondersteunt de nachtrust en helpt bij het bevorderen van deslaapbereidheid. Het heeft een gunstige invloed op de slaapfunctie en helpt omlekker te slapen en uitgerust wakker te worden (slaapmutsje). Door ook hetbehoud van een gezonde spijsvertering (vijg en bergamot) en het hart (meidoorn) teondersteunen en te helpen bij geestelijke druk en inspanning en tijdens drukkewerkzaamheden (linde en slaapmutsje), wordt de gunstige invloed op deslaapfunctie, door het slaapmutsje, vanuit drie andere invalshoeken ondersteund.

Presentaties:

Flacon à 100 ml druppels.

Samenstelling per dagdosering:

Bevat per dagdosering (= 3 ml of 60 druppels). Alcoholische extracten uit: Erythrina mulungu (1:4) 1ml, Eschscholtzia californica (1:5) 1ml, Citrus aurantium (1:5) 0,5ml. Gemmo glycerine-maceraten uit: Ficus carica 1D 0,17ml, Tilia tomentosa 1D 0,17ml, Crataegus laevigata 1D 0,16ml.

Ingrediënten:

Mulungu, Slaapmutsje, Bittersinaasappel, Vijg, Zilverlinde, Meidoorn. Hulpstoffen ter extractie van de inhoudsstoffen: Biologische ethanol, water 2H2O, plantaardige glycerol. Het plantaardige preparaat bevat 56 Vol.-% alcohol.

Dosering en gebruik:

Volwassenen en jongeren vanaf 12 jaar. Tenzij anders voorgeschreven, even voor het slapen gaan 60 druppels met wat water innemen, even in de mond houden en vervolgens doorslikken. Bij een positief verloop kan overgegaan worden op een lagere dosering. De druppels kunnen onverdund of met een kleine hoeveelheid water, kruidenthee of vruchtensap vermengd ingenomen worden.

Allergenen informatie:

Bevat geen allergenen

Waarschuwingen voor gebruik:

Niet aanbevolen tijdens de zwangerschap of de lactatieperiode en voor kinderen tot 12 jaar. Gebruik in overleg met uw arts of therapeut.

Bewaarinstructie:

Buiten bereik en zicht van kinderen bewaren. Bewaren in de originele verpakking, beneden 25˚C. Dit preparaat is houdbaar tot op de datum aangegeven op het etiket.

Schrijf uw recensie

Noctis Fytomed

Noctis Fytomed

Fytomed Noctis ondersteunt de nachtrust en helpt bij het bevorderen van deslaapbereidheid.

Schrijf uw recensie