AntiOx 3.0 Nutramin

43,19

AntiOx 3.0 is een multipreparaat met antioxidanten, vitaminen (onder meer vitamine C), mineralen en Ayurvedische kruiden in hoge dosering is speciaal ontwikkeld om het immuunsysteem te ondersteunen en te helpen bij de bescherming van cellen tegen vrije radicalen.

Meer informatie


+ -

Profiteer van extra voordeel :

* GRATIS verzending binnen Nederland bij besteding boven 50 Euro (onder de 3 KG)
* Verzendkosten naar België zijn € 7,95 en gratis boven 150 Euro ( onder de 3 Kg )

* 10% extra korting op uw gehele order bij besteding boven  75.00 Euro (excl. verzendkosten)
* 15% extra korting op uw gehele order bij besteding boven 150.00 Euro (excl. verzendkosten)

AntiOx 3.0 is een multipreparaat met antioxidanten, vitaminen (onder meer vitamine C), mineralen en Ayurvedische kruiden in hoge dosering is speciaal ontwikkeld om het immuunsysteem te ondersteunen en te helpen bij de bescherming van cellen tegen vrije radicalen. Met name bij overgewicht en bij het ouder worden, maar ook bij ongezonde gewoontes zoals roken, overmatig alcoholgebruik, intensief sporten en te lange blootstelling aan de zon neemt de hoeveelheid vrije radicalen in het lichaam toe. AntiOx 3.0 is een unieke formule die onder meerbestaat uit vitamine C, D, E, chroom, selenium, spirulina, bètacaroteen en extracten van ashwaganda, Japanse duizenknoop, gojibes, druivenpit en bacopa monnieri. Voor deze formule is bovendien gekozen voorde toevoeging van L-OptiZinc®, een gepatenteerd methionine-gebonden zinkcomplex met een bijzonder hoge biologische beschikbaarheid dat bijdraagt aan de bescherming van cellen tegen oxidatieve schade.

Breed complex van antioxidanten
In ons dagelijks leven komen we veelvuldig in aanraking met vrije radicalen die schadelijk kunnen zijn voor onze gezondheid wanneer ons lichaam ze niet voldoende onschadelijk kan maken. Met name antioxidanten spelen een grote rol bij het wegvangen van vrije radicalen die in ons lichaam terecht zijn gekomen. Dit multipreparaat bevat een complex van antioxidanten om je lichaam hierbij te ondersteunen. Zo zijn vitamine C, E en zink toegevoegd, die allemaal bijdragen tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve schade. Ook groene thee-extract, alfaliponzuur en het Ayurvedische kruid ashwagandha beschermen de cellen tegen schadelijke invloeden van buiten*2,3,4. Ashwagandha is eveneens een natuurlijke rustgever die helpt bij een goede geestelijke balans*2,4. Vitamine C, D, seleen en zink ondersteunen bovendien het immuunsysteem. Andere belangrijke ingrediënten in het complex zijn onder meer vitamine K2, chroom, bètacaroteen, spirulina, en extracten van Japanse duizenknoop, gojibes, druivenpit en bacopa monnieri.

Claims

Seleen, zink en vitamine C en E dragen bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress.
*1 Vitamine C helpt bij de bescherming van de cellen tegen oxidatieve schade en ondersteunt het immuunsysteem
*2 Ashwagandha is een antioxidant die cellen beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf en een natuurlijke rustgever die helpt bij een goede geestelijke balans*4
*3 Groene thee-extract en alfaliponzuur helpen bij de bescherming van gezonde cellen en weefsels*4
*4 Gezondheidsclaim is in afwachting van Europese toelating

Ingrediënten

Ingrediënten: vulstof: microkristallijne cellulose. Spirulina, calciumascorbaat (Ester-C®). Verdikkingsmiddelen: hydroxypropylcellulose, plantaardige olie. Druivenpit extract, zink mono-L-methioninesulfaat (L-OptiZinc®), Indische wierookboom extract, Bacopa monnieri extract, gojiberry (Lycium barbarum) extract, groene thee | 45% EGCG) extract, alfa liponzuur. Antiklontermiddelen: siliciumdioxide, magnesiumstearaat. Ashwagandha extract, bessen extract (CombiBerryTM), D-alfa-tocoferylacetaat, microalg extract. Glansmiddelen: hydroxypropylmethylcellulose, glycerine, hydroxypropylcellulose. Vitamine K2 (MenaQ7®), cholecalciferol, Japanse duizendknoop | 50% resveratrol extract, L-seleniummethionine, chroompicolinaat.

Samenstelling per 2 tabletten   RE*
Spirulina 520 mg **
Vitamine C (Ester C) 140 mg 174%
Druivenpit extract 100 mg **
Indische wierookboom extract 91,4 mg **
    (Boswellia serrata, extr.)    
Bacopa monnieri extract 80 mg **
Gojiberry extract 80 mg **
Groene thee extract (45% EGCG) 70 mg **
Alfa-liponzuur 60 mg **
Ashwagandha extract (Withania Somnifera) 43,6 mg **
CombiBerry 40 mg **
Japanse duizendknoop extract 20 mg **
Zink (L-OptiZinc) 20 mg 200%
Vitamine E (acetaat) 20 mg 166%
Bèta-caroteen (Dunaliella salina, extr.) 5 mg **
Chroom (picolinaat 180 μg 450%
Selenium (methionine) 100 μg 182%
Vitamine D3 (100 IE/mg) 57 μg 1100%
Vitamine K2 (MK7 Menaquinone) 50 μg 66%

Gebruik

Allergenen:
Antiox bevat geen allergenen.


Standaarddosering:

Neem voor optimaal gebruik tweemaal daags één tablet.

Waarschuwing:
Niet geschikt voor kinderen tot en met 3 jaar, vanwege de hoge dosering vitamine A.
(wettelijk verplichte waarschuwing voor producten met > 600 µg RE vitamine A per dagdosering).

Extra informatie

Voordelen:

  • Breed en uniek hooggedoseerd complex van antioxidanten, vitaminen, mineralen en kruiden
  • Bevat onder meer vitamine C, D, E, chroom, selenium, spirulina, bètacaroteen en extracten van ashwaganda, Japanse duizenknoop, gojibes, druivenpit en bacopa monnieri
  • Bevat het gepatenteerde zinkcomplex L-OptiZinc®, dat een bijzondere hoge biologische beschikbaarheid kent
  • Geschikt voor vegetariërs.

Schrijf uw recensie

AntiOx 3.0 Nutramin

AntiOx 3.0 Nutramin

AntiOx 3.0 is een multipreparaat met antioxidanten, vitaminen (onder meer vitamine C), mineralen en Ayurvedische kruiden in hoge dosering is speciaal ontwikkeld om het immuunsysteem te ondersteunen en te helpen bij de bescherming van cellen tegen vrije radicalen.

Schrijf uw recensie