Mega Fresh 1000 is een verse, niet ranzige, ongeraffineerde visolie van zeer hoge kwaliteit afkomstig van vissen uit de Noord-Atlantische Oceaan en is daarmee onderscheidend ten opzichte van andere geraffineerde visoliën op de markt. Binnen 75 minuten na vangst van de levende zalm is de visolie al gecapsuleerd in een capsule die zelf ook van vis gemaakt is. Het is rijk aan Omega-1, 3, 4, 5, 6, 7, 9, 11 en 13.
Visolie bevat docosahexaeenzuur (DHA) en eicosapentaeenzuur (EPA) De DHA in Mega Fresh is een belangrijke bouwsteen voor de hersenen. Tevens is het ook goed voor het hart en voor het gezichtsvermogen. Het gunstige effect wordt verkregen bij een inname van 250 mg DHA per dag.
Ingrediënten
Samenstelling per 2 capsules:
|
|
RI* |
| 2000 mg |
Visolie (Salmo Salar, vers en ongeraffineerd) |
** |
| 3,4 mg |
Propriëtair mengsel bestaande uit: |
** |
|
- Rozemarijn (Rosmarinus officinalis, extract)
|
|
|
|
2% |
*RI: Referentie Inname volgens Europese regelgeving.
**RI niet vastgesteld.
Ingrediënten: visolie (Salmo salar), gelatine, glycerol, water (capsule), vitamines, kruiden.
1000 mg Mega Fresh bevat van nature:
|
|
RI* |
| 350 mg |
PUFAs, waarvan: |
** |
| 180~220 mg |
- Omega-vetzuren (Omega- 1, 3, 4, 5, 6, 7, 9, 11 & 13), waarvan:
- 30 ~ 50 mg EPA
- 50 ~ 70 mg DHA
- 20 ~30 mg DPA
|
** |
| 570 mg |
MUFAs, waarvan: |
** |
| 220 ~330 mg |
|
** |
| 50 µg |
Vitamine A (Retinol |
6% |
| 446 µg |
Vitamine E (-tocoferol) |
4% |
| 0,26 µg |
Vitamine D3 (cholecalciferol) |
5% |
| 0,08 µg |
Vitamine K1 (fyllichinon) |
0,1% |
| 8 µg |
Astaxanthine |
** |
Gebruik
2 maal daags 1 capsule bij de maaltijd.
Extra informatie
Het totale productieproces, van bevruchting, geboorte, groei (inclusief de voeding van de zalm) tot aan de verwerking van de zalm vindt gecontroleerd plaats. De volwassen vissen worden vervolgens verplaatst naar de fabriek, waarin ze binnen 75 minuten worden verwerkt tot verse Noorse visolie met alle genoemde voordelen. De verse en ongeraffineerde olie in Mega Fresh is nooit blootgesteld aan temperaturen boven 90°C en dat slechts maximaal 2 minuten. Door dit snelle en secure proces wordt oxidatie van omega-3 vetzuren voorkomen en behoudt het zijn werkzaamheid.
KlantenService