Ogentroost Oogdruppels flesje Weleda

12,99

verzacht, verzorgt en verfrist bij tranende, rode en geprikkelde ogen.

Meer informatie


+ -

Profiteer van extra voordeel :

* GRATIS verzending binnen Nederland bij besteding boven 50 Euro (onder de 3 KG)
* Verzendkosten naar België zijn € 7,95 en gratis boven 150 Euro ( onder de 3 Kg )

* 10% extra korting op uw gehele order bij besteding boven  75.00 Euro (excl. verzendkosten)
* 15% extra korting op uw gehele order bij besteding boven 150.00 Euro (excl. verzendkosten)

Ogentroost Oogdruppels verzacht, verzorgt en verfrist bij tranende, rode en geprikkelde ogen. Ogentroost Oogdruppels bevat een extract van ogentroost, dat verzacht en helpt onze ogen in balans te blijven. Een extract van de verse Euphrasia-plant (botanische naam van de plant ogentroost) bevat een grote hoeveelheid bio-actieve stoffen met verzorgende en verzachtende eigenschappen.

Ogentroost Oogdruppels is verkrijgbaar in twee varianten, in een flesje met 10 ml (ca. 200 druppels) en in een verpakking met 10 ampullen. Het flesje is geschikt voor regelmatig gebruik, de ampullen voor incidenteel gebruik. 

Tip
Zorg voor een goede luchtvochtigheid thuis en op je werk, bijvoorbeeld door planten. En richt bij beeldschermwerk je blik regelmatig even in de verte, bijvoorbeeld door het raam naar buiten.

Langer houdbaar
Weleda Ogentroost zit voortaan in een nieuw flesje. Met dit nieuwe flesje is Ogentroost vanaf opening nu 3 maanden houdbaar.

Schrijf uw recensie

Ogentroost Oogdruppels flesje  Weleda

Ogentroost Oogdruppels flesje Weleda

verzacht, verzorgt en verfrist bij tranende, rode en geprikkelde ogen.

Schrijf uw recensie

Ogentroost Oogdruppels

bij tranende, rode en geprikkelde ogen

Lees deze gebruiksaanwijzing aandachtig door voordat u Ogentroost Oogdruppels gebruikt. Indien u algemene vragen heeft, stelt u deze dan aan uw apotheker of winkelier.

 

Wat is Ogentroost Oogdruppels en waarvoor wordt het gebruikt?

Ogentroost Oogdruppels wordt toegepast bij tranende, rode en geprikkelde ogen. Oor-zaken van tranende ogen zijn een vuiltje of haartje in het oog, pollen in de lucht en andere prikkels zoals scherp zonlicht, wind of chloorwater van het zwembad. Bij ouderen kan het het gevolg zijn van afhangende oogleden. Bij kinderen in het eerste levensjaar is veelal het traanneuskanaal nog niet open waardoor de ogen tranen en ook vaker vies zijn. Om de ogen te verfrissen, schoon te maken en te verzorgen kun je Ogentroost Oogdruppels gebruiken. Een extract van de verse Euphrasia-plant (botanische naam van de plant ogentroost) bevat een grote hoeveelheid bio-actieve stoffen met verzorgende en verzachtende eigenschappen.

Ogentroost Oogdruppels is 100% natuurlijk en bevat geen synthetische conserveringsmid­delen. Het kan langdurig gebruikt worden en is geschikt voor baby's (vanaf de geboorte), kinderen en volwassenen. Ogentroost Oogdruppels kan eveneens gebruikt worden door contactlensdragers.

 

Ingrediënten:

Ogentroost Oogdruppels bevat per 10 ml druppels 10 mg Euphrasia officinalis extract.

Andere bestanddelen (hulpstoffen) zijn kaliumnitraat, boorzuur, natriumboraat en water voor injectiedoeleinden.

De oogdruppels zijn verpakt in een flesje met een inhoud van 10 ml. Ogentroost Oogdruppels is ook verkrijgbaar in een doosje met 10 ampullen à 0,4 ml vloeistof.

 

Ogentroost Oogdruppels bevat geen synthetische conserveringsmiddelen.

 

Wanneer mag u Ogentroost Oogdruppels niet gebruiken?

Er zijn geen omstandigheden bekend waarbij u dit product niet mag gebruiken.

 

Gebruik van Ogentroost Oogdruppels indien u zwanger bent of borstvoeding geeft?

Voor zover bekend kan dit product met een gerust gevoel overeenkomstig de aanbevolen dosering worden gebruikt. Vraag bij twijfel uw behandelend arts of apotheker om advies.

 

Hoe gebruikt u Ogentroost Oogdruppels?

Volwassenen en kinderen (vanaf de geboorte): 3 maal daags 1 druppel in het oog druppelen.

 

1. Het witte dopje van het flesje verwijderen zonder hierbij de druppelaar met uw handen aan te raken. Let op; het groene gedeelte is onderdeel van het druppelsysteem en kan niet verwijderd worden.

 

2. Leg uw duim op de bovenkant van het flesje, naast de druppelaar, en ondersteun het flesje met uw vingers.

 

3. Voor het eerste gebruik de druppelaar meerdere malen onderste boven indrukken totdat er een druppel zichtbaar wordt. Het flesje is nu klaar voor gebruik.

 

4. Buig het hoofd iets naar achteren en trek het onderste ooglid een beetje naar beneden zodat u een druppel in het ontstane “gootje” kunt druppelen. Vermijd hierbij contact tussen de druppelaar en het oog. Sluit uw ogen en draai even kort met uw ogen. Direct na gebruik het dopje weer terugplaatsen.

Raadpleeg als er geen verschil merkbaar is, of wanneer er klachten ontstaan, uw arts of apotheker.

 

Waar moet u verder op letten?

Ogentroost Oogdruppels buiten bereik en zicht van kinderen houden.

Ogentroost Oogdruppels is bij kamertemperatuur houdbaar tot de uiterste gebruiksdatum die op de verpakking aangegeven is. Na openen drie maanden houdbaar.

 

Deze gebruiksaanwijzing is voor het laatst herzien in juli 2013

 

In harmonie met mens en natuur:

Weleda wil mensen ondersteunen in hun gezondheid en daarnaast een bijdrage leveren aan een gezonde aarde. Daarom gebruiken we voor onze producten zoveel mogelijk natuurlijke grondstoffen van biologische kwaliteit. In deze landbouw wordt de aarde zorgvuldig gevoed en verzorgd. Dat zie je terug in de vruchtbare aarde, in de hoge voedingswaarde van de planten én uiteindelijk in de optimaal voedende en verzorgende producten.

 

Voor meer informatie en verkoopadressen:

www.weleda.nl, info@weleda.nl of tel. 079 363 1335

Geproduceerd in Duitsland

Weleda Benelux SE

NL - Zoetermeer