Prostaat & Urinewegen Rode Pilaren

29,95

Behoud van een gezonde prostaat en een sterke blaas

Meer informatie+ -

Profiteer van extra voordeel :

* GRATIS verzending binnen Nederland bij besteding boven 40 Euro (onder de 3 KG)
* Verzendkosten naar België zijn € 4,95 en gratis boven 150 Euro ( onder de 3 Kg )

* 10% extra korting op uw gehele order bij besteding boven  75.00 Euro (excl. verzendkosten)
* 15% extra korting op uw gehele order bij besteding boven 150.00 Euro (excl. verzendkosten)

Product van New Care

Rode Pilaren Prostaat & Urinewegen is speciaal samengesteld voor het behoud van een gezonde prostaatfunctie (groene thee, brandnetel, zaagpalm, pompoenzaad, lijnzaad) en gezonde urinewegen (pompoenzaad).

Brandnetelwortel en het extract van zaagpalm zijn goed voor het behoud van een goede prostaatfunctie. Pompoenzaad extract staat bekend vanwege de gunstige eigenschappen op de prostaat, de blaas, de nieren en de urinewegen. Lijnzaad extract (Linum life) bevat lignanen, bijzondere stofjes die goed zijn voor de prostaat en bijdragen aan het behoud van een normale prostaat en een goede prostaatfunctie.

Selenium en zink hebben in deze formule de functie van antioxidant met een celbeschermende invloed. Deze twee mineralen zijn goed voor de vruchtbaarheid en de kwaliteit van het sperma. Het mineraal zink is bovendien van grote waarde, omdat het bijdraagt aan een normale hormoonhuishouding en het behoud van normale testosterongehalten in het bloed.

Groene thee bevat polyphenolen, waaronder EGCG, die de prostaat gezond houden. Als mooie bijkomstigheid zorgen deze stoffen voor het behoud van een verantwoord cholesterolgehalte en zijn goed voor je hart en bloedvaten. EGCG uit groene thee verhoogt tevens het energieverbruik waardoor de vetopname en vetopslag vermindert. En dat is gunstig voor je gewichtsbeheersing. Groene thee is hiermee een passend ingrediënt dat behalve de gezondheid van de prostaat, ook zorgt voor het behoud van de gezondheid van de ouder wordende man in het algemeen.

Ginseng behoort tot de adaptogenen, dat wil zeggen stoffen die het aanpassingsvermogen van je lichaam en je geest verbeteren. De toevoeging van een adaptogeen aan de formule zorgt ervoor dat je hele lichaam beter in balans is. Daarnaast zorgt ginseng voor een goed uithoudingsvermogen en een goede algehele lichamelijke conditie. Het is een antioxidant met een beschermende invloed die cellen en weefsels gezond houdt.

Een gezonde prostaatfunctie staat in nauwe relatie tot een goede haarconditie en een normale haargroei. Rode Pilaren Prostaat & Urinewegen heeft om die reden bij kalende mannen ook een positieve invloed op de conditie van het haar, zoals bij verminderde haargroei en haaruitval (selenium, zink, zaagpalm).

Rode Pilaren Prostaat & Urinewegen is verpakt in een plantaardige (pullulan) capsule en bevat uitsluitend hulpstoffen uit natuurlijke bron.

Gebruiksadvies voor volwassen mannen
Aanvangsdosering: 2 x per dag 2 capsules.
Onderhoudsdosering: 2 x per dag 1 capsule.
De aanbevolen dosering niet overschrijden.
Capsules met water innemen.

Ieder mens is anders. In het algemeen wordt geadviseerd om de aanvangsdosering gedurende 1 verpakking te gebruiken. Daarna kan worden afgebouwd tot de onderhoudsdosering. Persoonlijke factoren kunnen aanleiding zijn om de aanvangsdosering gedurende een langere of juist kortere periode te gebruiken.

Problemen met slikken van grote tabletten of capsules? Al onze tabletten mogen worden fijngemalen met een vijzel of tabletcrusher. Met poeder gevulde capsules kunnen worden opengemaakt. De tablet of capsule kan op deze manier in poedervorm in bijvoorbeeld water of yoghurt worden ingenomen.

Gebruik Prostaat & Urinewegen niet
Bij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen.
Dit product is uitsluitend geschikt voor volwassen mannen.
Bij vermoede klachten aan de prostaat dient men zich beslist tot een arts te wenden.
Ginseng kan de bloedstolling beïnvloeden. Raadpleeg bij gebruik in combinatie met antistollingsmiddelen een deskundige.


Samenstelling per dagelijkse aanvangsdosering (= per 4 capsules)% RI/
ADH
Groene thee extract500 mg
Brandnetelwortel extract460 mg
Zaagpalm extract320 mg
Pompoenzaad extract304 mg
Cranberry extract300 mg
Panax Ginseng extract200 mg
Linum life®150 mg
Lycopeen extract120 mg
Zink, als citraat10 mg100
Selenium, als methionine100 µg182

RI/ADH  Referentie-Inname / Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

Prostaat & Urinewegen bevat geen suiker, gluten, gist, lactose, kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen.

Schrijf uw recensie

Prostaat & Urinewegen Rode Pilaren

Prostaat & Urinewegen Rode Pilaren

Behoud van een gezonde prostaat en een sterke blaas

Schrijf uw recensie

Bekijk ook onze pagina met tips over dit product