FlexiMove Curcumine+Glucosamine Fytostar

24,60

FlexiMove High-Curcumine + Glucosamine is een complete formule met een hoge dosering glucosamine gecombineerd met de kracht van kurkuma waarvan 95% curcuminoiden.

Meer informatie


+ -

Profiteer van extra voordeel :

* GRATIS verzending binnen Nederland bij besteding boven 50 Euro (onder de 3 KG)
* Verzendkosten naar België zijn € 7,95 en gratis boven 150 Euro ( onder de 3 Kg )

* 10% extra korting op uw gehele order bij besteding boven  75.00 Euro (excl. verzendkosten)
* 15% extra korting op uw gehele order bij besteding boven 150.00 Euro (excl. verzendkosten)

High-Curcumine + Glucosamine

FlexiMove High-Curcumine + Glucosamine is een complete formule met een hoge dosering glucosamine gecombineerd met de kracht van kurkuma waarvan 95% curcuminoiden. *Kurkuma helpt om de gewrichten flexibel te houden en draagt bij aan het behoud van gezonde gewrichten. Kurkuma helpt de cellen te beschermen, waaronder de cellen in het kraakbeen. Het zwarte peperextract in deze formule verhoogt de opneembaarheid van de kurkuma voor een nog betere doeltreffendheid. De vitamine C helpt de gezonde collageenvorming in stand te houden, voor het behoud van een goede gewrichts- & botfunctie. Daarnaast draagt de Mangaan bij tot het behoud van gezonde bindweefselvorming, waaronder in de gewrichten, en helpt bovendien bij de instandhouding van gezonde botten.
Dit kan nuttig zijn bij zowel mensen met een verminderde beweeglijkheid als bij sporters die hun gewrichten zwaar belasten.

Gebruiksaanwijzing

Volwassenen: 2 tabletten per dag.

Bestanddelen

per 2 tabletten RI*
Glucosamine 1500 mg 0
HQ-Kurkuma
  > 95% curcuminoiden met curcumine
90 mg  
Zwarte peper 4 mg  
Vitamine C 80 mg 100%
Mangaan 2 mg 100%
*RI: Referentie inname

Ingrediënten

Glucosaminesulfaat 2KCl (uit schaaldieren), vulstoffen: Microkristallijne cellulose; Hydroxypropylmethylcellulose, omhulling: Hydroxypropylcellulose, Ascorbinezuur (Vitamine C), Extract van Curcuma longa (Kurkuma, wortelstok), antiklontermiddelen: Siliciumdioxide; Stearinezuur, emulgator: Magnesiumstearaat, glansmiddelen: Talk; Polyfructose; Triglyceriden, Mangaancitraat (Mangaan), Extract van Piper Nigrum (Zwarte peper, vrucht).

Waarschuwing

We raden aan de dagelijks aanbevolen dosis niet te overschrijden. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. Voedingssupplementen kunnen geen gevarieerde en evenwichtige voeding vervangen, noch een gezonde levensstijl. Dit voedingssupplement is niet geschikt voor gebruik door kinderen tot de leeftijd van 12 jaar. Raadpleeg uw arts of apotheker bij gelijktijdig gebruik van anticoagulantia. Donker, afgesloten en koel (max 24°C) bewaren.

Schrijf uw recensie

FlexiMove Curcumine+Glucosamine Fytostar

FlexiMove Curcumine+Glucosamine Fytostar

FlexiMove High-Curcumine + Glucosamine is een complete formule met een hoge dosering glucosamine gecombineerd met de kracht van kurkuma waarvan 95% curcuminoiden.

Schrijf uw recensie