Ashwagandha KSM-66 Golden Naturals

22,95

Golden Naturals Ashwagandha 300 mg bevat het branded ingrediënt ashwagandha KSM-66®, wereldwijd beste beschikbare ashwagandha-extract.

Meer informatie


+ -

Profiteer van extra voordeel :

* GRATIS verzending binnen Nederland bij besteding boven 50 Euro (onder de 3 KG)
* Verzendkosten naar België zijn € 7,95 en gratis boven 150 Euro ( onder de 3 Kg )

* 10% extra korting op uw gehele order bij besteding boven  75.00 Euro (excl. verzendkosten)
* 15% extra korting op uw gehele order bij besteding boven 150.00 Euro (excl. verzendkosten)

Je hebt vast wel eens van superfoods en gezondheidsboosters gehoord, maar heb je al kennisgemaakt met Ashwagandha KSM-66? Dit is niet zomaar een kruid; het is een van de krachtigste heilzame planten die helpen voor de geestelijke veerkracht om zo beter met stress om te gaan.

Samenstelling per dagdosering (= 2 capsules)
Ashwagandha wortelextract
(Withania somnifera, KSM-66®)
600 mg
   gestandaardiseerd op 5% withanolides 30 mg
BioPerine® (Piper nigrum L. extract) 3 mg
Ingrediënten
Ashwagandha (gewassen in melk), verdikkingsmiddel (cellulose als capsulehuls), vulstof (microkristallijne cellulose), antiklontermiddelen (plantaardige magnesiumstearaat, talk), BioPerine® (Piper nigrum L. extract).

Geschikt voor vegetariërs.
Vrij van
ei, glutenbevattende granen, lupine, mosterd, noten, pinda, schaal- en weekdieren, selderij, sesamzaad, soja, sulfiet, vis

Dit product is een voedingssupplement. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde leefstijl.

Gebruik & dosering
Instructies
1x daags 1 tot 2 capsules bij voorkeur vóór of tijdens een maaltijd met water innemen. Deze aanbevolen hoeveelheid mag ook in één keer worden ingenomen. Geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar.

Ashwagandha werkt het best als je het inneemt tijdens of vóór je eten. Het eten helpt je lichaam om Ashwagandha beter op te nemen. Als je de capsules verspreid over de dag inneemt, heb je er de hele dag profijt van. Maar vind je het makkelijker om ze in één keer in te nemen, dan is dat ook prima. Kies gewoon wat voor jou het beste werkt, zodat je elke dag je Ashwagandha binnenkrijgt zonder het te vergeten. Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Niet geschikt bij kinderwens, zwangerschap en/of borstvoeding. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van ziekte of medicijngebruik. Niet gebruiken bij schildkliermedicijnen en antidepressiva.
Bewaaradvies
Koel, droog en afgesloten bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Schrijf uw recensie

Ashwagandha KSM-66  Golden Naturals

Ashwagandha KSM-66 Golden Naturals

Golden Naturals Ashwagandha 300 mg bevat het branded ingrediënt ashwagandha KSM-66®, wereldwijd beste beschikbare ashwagandha-extract.

Schrijf uw recensie