5-HTP 250 mg VEGAN Golden Naturals

27,95

Golden Naturals 5-HTP 250 mg bevat het aminozuur L-5-hydroxytryptofaan (5-HTP), gewonnen uit de zaden van de inheemse West-Afrikaanse plant Griffonia simplicifolia.

Meer informatie


+ -

Profiteer van extra voordeel :

* GRATIS verzending binnen Nederland bij besteding boven 50 Euro (onder de 3 KG)
* Verzendkosten naar België zijn € 7,95 en gratis boven 150 Euro ( onder de 3 Kg )

* 10% extra korting op uw gehele order bij besteding boven  75.00 Euro (excl. verzendkosten)
* 15% extra korting op uw gehele order bij besteding boven 150.00 Euro (excl. verzendkosten)

Golden Naturals 5-HTP 250 mg bevat het aminozuur L-5-hydroxytryptofaan (5-HTP), gewonnen uit de zaden van de inheemse West-Afrikaanse plant Griffonia simplicifolia. In Nederland kennen we dit als slaapmutsjeskruid. Griffonia simplicifolia is goed voor het zenuwstelsel*. Het wordt dan ook beschouwd als een voorganger van serotonine (‘gelukshormoon’) en melatonine omdat het invloed heeft op de vorming van deze belangrijke  neurotransmitters. Golden Naturals 5-HTP 250 mg bevat daarnaast de ‘opbeurende’ vitamine B1: goed voor de gemoedstoestand en het draagt bij aan de geestelijke veerkracht. Vitamine B1 is net als Griffonia simplicifolia ook goed voor het zenuwstelsel.

Samenstelling per dagdosering (= 1 capsule): %DRI
5-HTP (uit Griffonia simplicifolia zaadextract) 250 mg **
Thiamine/vitamine B1 (thiaminehydrochloride) 10 mg 909
Magnesium (bisglycinaat) 21 mg 5
BioPerine® (Piper nigrum L. extract) 3 mg **

DRI: Dagelijkse Referentie Inname
** Geen wettelijke DRI vastgesteld 

Ingrediënten
kruidenextracten, magnesiumbisglycinaat, verdikkingsmiddel (cellulose als capsulehuls), vulstof (microkristallijne cellulose), antiklontermiddelen (vetzuurzouten, siliciumdioxide), thiaminehydrochloride.
Vrij van
ei, glutenbevattende granen, lupine, melk (inclusief lactose), mosterd, noten, pinda, schaal- en weekdieren, selderij, sesamzaad, soja, sulfiet, vis

Dit product is een voedingssupplement. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde leefstijl.

Gebruik & dosering

1x daags 1 capsule bij voorkeur tijdens de maaltijd met water innemen. Geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar. Niet gebruiken in combinatie met medicijnen die de hersenstofwisseling beïnvloeden, zoals antidepressiva en kalmerende middelen. Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Niet geschikt bij kinderwens en zwangerschap, wel bij borstvoeding. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van ziekte of medicijngebruik.
Bewaaradvies
Koel, droog en afgesloten bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Schrijf uw recensie

5-HTP 250 mg VEGAN Golden Naturals

5-HTP 250 mg VEGAN Golden Naturals

Golden Naturals 5-HTP 250 mg bevat het aminozuur L-5-hydroxytryptofaan (5-HTP), gewonnen uit de zaden van de inheemse West-Afrikaanse plant Griffonia simplicifolia.

Schrijf uw recensie