Biologische Botten Bouillon Gevogelte - Bone Broth Poultry Mattisson
6,95 €
- Kant-en-klare drinkbouillon
- Voedzame basis voor sauzen en soepen
- 100% natuurlijk & biologisch
6,95 €
Bottenbouillon, oftewel Bone Broth, verkrijg je door de vlezige botten van dieren gedurende een langere periode langzaam te koken. De voedingsstoffen uit de botten trekken in de kookvloeistof en hierdoor ontstaat een voedende bouillon met eiwitten (collageen). Deze kant-en-klare drinkbouillon is getrokken uit de kippenkarkas. Bone Broth wordt veel gebruikt als voedzame basis voor soepen, sauzen en jus.
Voeg circa 2 eetlepels bone broth toe aan soepen, sauzen of in de koffie.
Koel en donker bewaren. Na openen 3 dagen houdbaar in de koelkast (max.7°C).
Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website vermeld. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten.
Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.
| ingrediënten | Water, Kippenkarkas*, Uien*, Wortel*, Selderij*, Prei*, Knoflook*, Zeezout, Witte peper*. |
|---|---|
| voedingswaarde per | 100 ml |
| energie | 94 kJ / 22 kcal |
| vet | 0,22 g |
| vet waarvan verzadigd | 0,22 g |
| koolhydraten | 0,55 g |
| waarvan suikers | 0,55 g |
| eiwitten | 4,0 g |
| vezels | 1,1 g |
| zout | 0,39 g |
KlantenService