Algenolie New Care

35,95

vegetarische omega-3 vetzuren (EPA en DHA), goed voor het hart

Meer informatie


+ -

Profiteer van extra voordeel :

* GRATIS verzending binnen Nederland bij besteding boven 40 Euro (onder de 3 KG)
* Verzendkosten naar België zijn € 4,95 en gratis boven 150 Euro ( onder de 3 Kg )

* 10% extra korting op uw gehele order bij besteding boven  75.00 Euro (excl. verzendkosten)
* 15% extra korting op uw gehele order bij besteding boven 150.00 Euro (excl. verzendkosten)

Vette vis is rijk aan de omega-3 vetzuren EPA en DHA. Vissen krijgen deze vetzuren binnen door het eten van algen die deze vetzuren bevatten. Algen zijn dus eigenlijk de leverancier van omega-3 voor vette vissen. Algenolie kan zelf ook dienen als bron van omega-3 vetzuren. 

New Care Algenolie is afkomstig van de micro-alg Schizochytrium sp. De capsule is van plantaardige oorsprong waarmee New Care Algenolie een 100% plantaardig alternatief biedt voor omega-3 vetzuren uit visolie. Omdat algenolie plantaardig is, is het in tegenstelling tot visolie geschikt voor gebruik door vegetariërs en veganisten. New Care Algenolie is vrij van allergenen en kan ook goed worden gebruikt voor mensen die vanwege een allergie voor vis geen omega-3 uit visolie kunnen gebruiken. 

New Care Algenolie bevat naast een goede dosering DHA ook een goede dosering EPA. Dat is bijzonder voor een plantaardige omega-3 formule. New Care Algenolie levert per dagdosering van 1 softgel capsule 375mg omega-3 vetzuren, waarvan 250mg DHA en 125mg EPA. 

DHA is een essentieel omega-3 vetzuur dat voorkomt in vette vis, zoals zalm en haring, maar dus ook in algen. DHA is een belangrijke bouwsteen voor de hersenen en is hiermee goed voor de hersenfunctie. DHA is ook goed voor het gezichtsvermogen. Deze gunstige effecten worden verkregen bij een dagelijkse inname van 250mg DHA (1 capsule). 

Een dagelijkse inname van 250mg EPA en DHA (1 capsule) heeft bovendien een gunstige invloed op het hart.

Gebruiksadvies
1 x per dag 1 capsule.
De aanbevolen dosering niet overschrijden.
Capsule met water innemen.

Problemen met slikken? De capsules kunnen worden lek geprikt om zo de inhoud, eventueel in bijvoorbeeld water of yoghurt, in te nemen.

Gebruik Algenolie niet
Bij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen.

Gebruik bij zwangerschap en borstvoeding
New Care Algenolie is geschikt voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Extra inname van DHA door de moeder draagt bij tot de normale ontwikkeling van de ogen en de hersenen bij de foetus en zuigelingen die borstvoeding krijgen. Deze gunstige effecten worden verkregen bij een dagelijkse inname van 200mg DHA naast de aanbevolen dagelijkse inname van 250mg DHA en EPA.

Algenolie bevat geen suiker, gluten, gist, lactose, kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen.

Samenstelling per dagelijkse dosering (= per capsule)
Algenolie834 mg
Waarvan omega-3 vetzuren
Eicosapentaeenzuur (EPA)125 mg
Docosahexaeenzuur (DHA)250 mg

Schrijf uw recensie

Algenolie New Care

Algenolie New Care

vegetarische omega-3 vetzuren (EPA en DHA), goed voor het hart

Schrijf uw recensie