C-500 Orthica

17,95

Met rozenbottelextract

Meer informatie


+ -

Profiteer van extra voordeel :

* GRATIS verzending binnen Nederland bij besteding boven 50 Euro (onder de 3 KG)
* Verzendkosten naar België zijn € 7,95 en gratis boven 150 Euro ( onder de 3 Kg )

* 10% extra korting op uw gehele order bij besteding boven  75.00 Euro (excl. verzendkosten)
* 15% extra korting op uw gehele order bij besteding boven 150.00 Euro (excl. verzendkosten)

Vitamine C ondersteunt de weerstand van het lichaam. Het draagt bij aan de vorming van collageen, wat van belang is voor de bloedvaten en voor het behoud van sterke botten. Daarnaast is vitamine C een antioxidant en helpt het bij de bescherming van gezonde lichaamscellen. Vitamine C goed bij vermoeidheid en heeft het een positieve invloed op de werking van het zenuwstelsel.

Eén tablet bevat:
 
vitamine C (ascorbinezuur) 500 mg
Rosa caninaextract(rozenbottel) (4:1) 2,5 mg

 

Ingrediënten
ascorbinezuur, vulstof (maltodextrine, microkristallijne cellulose), antiklontermiddel (stearinezuur, siliciumdioxide, magnesiumstearaat), glansmiddel (hydroxypropylmethylcellulose, glycerine), Rosa caninaextract.

Gebruik
als onderhoud is de aanbevolen dosering 1 tablet per dag, bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd. De maximale dosering is 2 tabletten per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen. Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl niet vervangen. 

Bevat geen
gluten, lactose, soja-eiwit, gist, sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen. Geschikt voor vegetariers. 

Schrijf uw recensie

C-500 Orthica

C-500 Orthica

Met rozenbottelextract

Schrijf uw recensie