Vitamine C Plantina

19,95




+ -

Profiteer van extra voordeel :

* GRATIS verzending binnen Nederland bij besteding boven 50 Euro (onder de 3 KG)
* Verzendkosten naar België zijn € 7,95 en gratis boven 150 Euro ( onder de 3 Kg )

* 10% extra korting op uw gehele order bij besteding boven  75.00 Euro (excl. verzendkosten)
* 15% extra korting op uw gehele order bij besteding boven 150.00 Euro (excl. verzendkosten)

Ingrediënten

1 tablet bevat:

1000 mg Vitamine C (ascorbinezuur)

Ingrediënten:

Vitamine C, glansmiddelen (stearinezuur, calciumstearaat), vulstof (microkristallijne cellulose), stabilisatoren (natriumzetmeelglyconaat, siliciumdioxide).

Bevat geen

Bevat géén van de allergenen volgens annex 3-bis van EU-richtlijnen 2003/a9/EC en 2006/142/EC (en updates): glutenbevattende granen (tarwe, rogge, gerst, haver, spelt, kamut), ei, vis, aardnoten (pinda’s), soja, zuivel (inclusief lactose), schaalvruchten (noten zoals amandelen, hazelnoten, walnoten, cashewnoten, pecannoten, paranoten, pistachenoten en macadamianoten), selderij, mosterd, sesamzaad, zwaveldioxide en sulfiet (meer dan 10 mg zwaveldioxide per kilo of liter), lupine, schaal- en weekdieren.
 

Bevat verder geen gist, conserveringsmiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen, zoetstoffen (suiker, fructose, sorbitol, mannitol, sacharine, xylitol, cyclamaat, aspartaam), kruiden (hypoallergeen) en GMO-stoffen (genetisch gemodificeerd).
 

Plantina Vitamine C is hypoallergeen en geschikt voor vegetariërs.

Gebruik

Plantina Vitamine C is bestemd voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar. 
Aanbevolen wordt om 1 tot 3 tabletten verdeeld over de dag te slikken, bij voorkeur tijdens of vlak na de maaltijd.

Extra informatie

Plantina Vitamine C bevat eersteklas grondstoffen en is vrij van overbodige toevoegingen. Bovendien wordt Plantina Vitamine C geproduceerd volgens GMP- en HACCP-normen. Plantina Vitamine C is opgenomen in het Nederlands Zekerheidssysteem Voedingssupplementen Topsporters (NZVT) en getest door TNO en de Deutsche Sporthochschule in Keulen.

In welke vormen is vitamine C te verkrijgen?

Vitamine C is in verschillende vormen te verkrijgen. Plantina vitamine C is in de vorm van ascorbinezuur te verkrijgen. Vitamine C van Plantina als ascorbinezuur is een goed opneembare vorm van vitamine C. Waarom zou u voor Plantina vitamine C kiezen? De Plantina vitamine C tabletten zijn geslagen met een minimum aan hulpstoffen en dus kunnen ze klein blijven. Dit zorgt ervoor dat de tabletten makkelijk in te nemen zijn. U kunt Plantina vitamine C zowel online als in de winkel en apotheek verkrijgen. Let er op dat u in de winkel wel eens te maken kan krijgen met een langere levertijd, aangezien niet alle winkels de Plantina standaard in hun assortiment voeren. Als u de vitamine C tabletten snel in huis wilt hebben kunnen wij u aanraden om de vitamine C online bij Plantina te kopen.

Schrijf uw recensie

Vitamine C Plantina

Vitamine C Plantina

Schrijf uw recensie