Baby Billencreme Alviana

5,99

De hoogwaardige, verzorgende formule van de alviana luiercrème is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige babyhuid rond de billen.

Meer informatie


+ -

Profiteer van extra voordeel :

* GRATIS verzending binnen Nederland bij besteding boven 50 Euro (onder de 3 KG)
* Verzendkosten naar België zijn € 7,95 en gratis boven 150 Euro ( onder de 3 Kg )

* 10% extra korting op uw gehele order bij besteding boven  75.00 Euro (excl. verzendkosten)
* 15% extra korting op uw gehele order bij besteding boven 150.00 Euro (excl. verzendkosten)

De hoogwaardige, verzorgende formule van de alviana luiercrème is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige babyhuid rond de billen. De formule met bio-kamille en bio-calendula voorkomt pijn en dient als een beschermende laag tegen vocht. De crème verzorgt de rode en geïrriteerde babyhuid intensief.

Beschermt de gevoelige huid van uw baby tegen vocht en voorkomt pijn. Hoogwaardige ingrediënten verzorgen de geïrriteerde babyhuid op zachte wijze.
 

Toepassing: aanbrengen nadat het luiergebied schoongemaakt is.

Ingrediënten

gezuiverd water, sojaolie*, druivenpitolie, natuurlijke solubilisatoren, aloë vera sap*, polyglyceryl-2-dipolyhydroxystearaat, amandelolie, gehydrogeneerde castorolie, olijfolie*, glyceryl, zinksulfaat, verz. glycerine, aloë vera poeder*, magnesiumstearaat, magnesium- sulfaat, kamille-extract*, calendula-extract*, alcohol*, vitamine E, natriumlactaat, zonnebloemolie*, natriumhydroxide, citroenzuur, kationisch aminozuurderivaat, mix van eth. oliën**, eth. oliehoudende ingrediënten

Schrijf uw recensie

Baby Billencreme  Alviana

Baby Billencreme Alviana

De hoogwaardige, verzorgende formule van de alviana luiercrème is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige babyhuid rond de billen.

Schrijf uw recensie