Vitaliserend Masker Dr. Hauschka

37,50

Verfrist, hydrateert en verfijnt de huid

Meer informatie


+ -

Profiteer van extra voordeel :

* GRATIS verzending binnen Nederland bij besteding boven 50 Euro (onder de 3 KG)
* Verzendkosten naar België zijn € 7,95 en gratis boven 150 Euro ( onder de 3 Kg )

* 10% extra korting op uw gehele order bij besteding boven  75.00 Euro (excl. verzendkosten)
* 15% extra korting op uw gehele order bij besteding boven 150.00 Euro (excl. verzendkosten)

Vitaliserend Masker geeft de huid een egale teint. Intensieve verzorging voor de normale huid, een huid met onzuiverheden en grove poriën, een huid die gevoelig is voor verwijde adertjes (couperose) of beschadigd is door de zon. De samenstelling van heilzame plantenextracten als kweepeer, wondklaver en kamille stimuleert het zelfherstellende vermogen van de huid en helpt de huid zijn vochtgehalte op peil te houden. Hoogwaardige plantaardige oliën van jojoba, abrikozenpitten en tarwekiemen zuiveren en verzachten de huid. De huid voelt stevig en gelijkmatig aan. Verwen jezelf en je huid met dit bijzondere verzorgingsritueel.

Huidbeeld
Voor de normale huid, een huid met onzuiverheden en grove poriën, een huid die gevoelig is voor verwijde adertjes (couperose).

Gebruik
Reinig de huid met Reinigingscrème of Reinigingsmelk, versterk haar daarna met Gezichtslotion of Gezichtslotion Speciaal en breng vervolgens een ruime hoeveelheid Vitaliserend Masker aan op het gezicht (ook de huid rond de ogen), de hals en het décolleté. Verwijder het masker na 20 minuten met een warme, vochtige doek. We adviseren het Vitaliserend Masker één à twee maal per week te gebruiken.

Ingrediënten
Water (Aqua), Pyrus Cydonia Seed Extract, Alcohol, Glycerin, Anthyllis Vulneraria Extract, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Borago Officinalis Extract, Cetearyl Alcohol, Arachis Hypogaea (Peanut) Oil, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Bentonite, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil, Triticum Vulgare (Wheat) Bran Extract, Daucus Carota Sativa (Carrot) Root Extract, Propolis Wax, Fragrance (Parfum), Limonene*, Geraniol*, Linalool*, Citronellol*, Citral*, Lysolecithin, Xanthan Gum, Chlorophyllin-Copper Complex (CI 75810).

*component of natural essential oils 

Kwaliteit

  • 100 % natuurlijke en/of biologische cosmetica, gecertificeerd volgens de NATRUE en/of BDIH keurmerken.
  • is vrij van synthetische geur- en kleurstoffen en conserveringsmiddelen
  • is vrij van minerale oliën, parabenen, siliconen en PEG
  • wordt dermatologisch getest op verdraagzaamheid
  • grondstoffen bijna uitsluitend afkomstig uit gecontroleerde biologische teelt, dragen het Demeter-keurmerk of zijn afkomstig van Fair Trade projecten
 
Tips

Bij aanhoudende roodheid, onzuiverheden of littekens is het Vitaliserend Masker ook geschikt als aanvulling op de dagverzorging. Breng 's ochtends een dun laagje aan onder de dagcrème.

Schrijf uw recensie

Vitaliserend Masker Dr. Hauschka

Vitaliserend Masker Dr. Hauschka

Verfrist, hydrateert en verfijnt de huid

Schrijf uw recensie