Mondwater met Lactoferrine zonder alcohol Rode Pilaren

16,76

20,95 €

-20%

Lactoferrine is een enzym met antibacteriële, schimmeldodende en antivirale eigenschappen.   

Meer informatie


+ -

Profiteer van extra voordeel :

* GRATIS verzending binnen Nederland bij besteding boven 50 Euro (onder de 3 KG)
* Verzendkosten naar België zijn € 7,95 en gratis boven 150 Euro ( onder de 3 Kg )

* 10% extra korting op uw gehele order bij besteding boven  75.00 Euro (excl. verzendkosten)
* 15% extra korting op uw gehele order bij besteding boven 150.00 Euro (excl. verzendkosten)

Lactoferrine is een enzym met antibacteriële, schimmeldodende en antivirale eigenschappen.              
Het wordt aangetroffen in afscheidingen zoals speeksel, slijm, tranen en moedermelk, maar ook in gal en witte bloedcellen. Omdat lactoferrine van nature in speeksel en neusslijm voorkomt, is het bijzonder geschikt om toe te voegen aan een mondzorg & gorgelmiddel en te spoelen na het tanden poetsen.                    
Lactoferrine is een eiwitmolecuul met de belangrijke taak om ijzer en andere sporenelementen te vervoeren naar de plaatsen in het lichaam waar deze nodig zijn voor allerlei processen. Behalve ijzer kan lactoferrine ook zink, koper en andere sporenelementen aan zich binden. Eén van de wel bekende mechanismen van lactoferrine is de antibacteriële functie bij het wegvangen van Fe ( ijzer ) 3+-ionen. Veel bacteriën hebben deze ionen nodig om te groeien en wanneer ze worden opgenomen in het lactoferrine-molecuul zijn ze niet meer beschikbaar voor de bacteriën. Op die manier wordt de groei van zo’n bacteriekolonie afgeremd.

Lactoferrine zorgt voor een goede speeksel productie en geeft beduidend minder schadelijke bacteriën in de mond met minder tandsteen als gevolg en minder cariës (gaatjes). Voor de algemene goede gezondheid zijn minder bacteriën in de mondholte niet alleen goed voor het gebit maar beschermd ook beter tegen tandvleesontstekingen herkenbaar aan bloedend tandvlees en snel last hebben van slechte adem.

 

 

Samenstelling Rode Pilaren Mondwater met lactoferrine ( zonder alcohol )

  • Proferrne (Lactoferrine) Het ijzerbindende lactoferrine wordt in het menselijk lichaam aangemaakt door bepaalde witte bloedcellen en slijmvliesepitheel. De naam lactoferrine verwijst naar de bron waarin lactoferrine voor het eerst is aangetoond – nl. koemelk
  • Agrimonia eupatoria extract : Agrimonie kruid is voor uitwendig gebruik voor het spoelen van de keel en mond vanwege sterk verzachtende eigenschappen
  • Solidago extract : De naam Solidago betekent ook "heel maken". Vroeger werd Solidago (Guldenroede) ook als spoelmiddel gebruikt bij ontstekingsprocessen in de mond en in de keel. Solidago is ook bekend als diureticum
  • Chamomilla extract: kamille bloesem extract heeft een gunstige invloed als gorgel- en mondspoelmiddel, is antiseptisch voor de mond en keel en verzacht een droge tong .
  • Hypericum perforatum extract : verzacht en hersteld na tandheelkundige behandelingen het tandvlees vooral voor het schoonhouden van beugels (goed spoelen en uitspugen, niet doorslikken)
  • Salvia extract: Salie in het mondwater ondersteunt de reiniging van de tanden waar floszijde niet bij kan, maakt tandvlees gezond en sterk, helpt ontstekingen in de mondholte te voorkomen en stabiliseert de mondflora
  • Potentill tormentilla extract: bevat een hoog gehalte aan looistoffen en heeft samentrekkend eigenschappen voor pijnlijk tandvlees. ( goed spoelen en uitspugen, niet doorslikken)

 

Gebruik

Goed schudden voor gebruik.

Plastic dopje voor 20% puur afvullen en spoel de mond en gorgel de keel voor minimaal 1 minuut grondig.

Voor tandvlees problemen na elke maaltijd en voor optimale mondverzorging na het tanden poetsen.

Schrijf uw recensie

Mondwater met Lactoferrine zonder alcohol Rode Pilaren

Mondwater met Lactoferrine zonder alcohol Rode Pilaren

Lactoferrine is een enzym met antibacteriële, schimmeldodende en antivirale eigenschappen.   

Schrijf uw recensie

Bekijk ook onze pagina met tips over dit product