Calendula Zalf Weleda

9,49

Calendula Zalf beschermt, verzorgt en verzacht een ruwe, schrale of gesprongen huid (door koude, droge lucht) en is tevens geschikt voor de verzorging van kloofjes en tepelkloven.

Meer informatie


+ -

Profiteer van extra voordeel :

* GRATIS verzending binnen Nederland bij besteding boven 50 Euro (onder de 3 KG)
* Verzendkosten naar België zijn € 7,95 en gratis boven 150 Euro ( onder de 3 Kg )

* 10% extra korting op uw gehele order bij besteding boven  75.00 Euro (excl. verzendkosten)
* 15% extra korting op uw gehele order bij besteding boven 150.00 Euro (excl. verzendkosten)

Calendula Zalf beschermt, verzorgt en verzacht een ruwe, schrale of gesprongen huid (door koude, droge lucht) en is tevens geschikt voor de verzorging van kloofjes en tepelkloven. In Calendula zalf wordt een extract van verse Calendula Officinalis (Goudsbloem) verwerkt dat een verzachtende en zuiverende invloed heeft op de huid. Calendula wordt ook wel plantaardig jodium genoemd vanwege haar zuiverende eigenschappen.

Schrijf uw recensie

Calendula Zalf Weleda

Calendula Zalf Weleda

Calendula Zalf beschermt, verzorgt en verzacht een ruwe, schrale of gesprongen huid (door koude, droge lucht) en is tevens geschikt voor de verzorging van kloofjes en tepelkloven.

Schrijf uw recensie

Gebruiksaanwijzing

Calendula Zalf

bij een ruwe, schrale of gesprongen huid

Lees deze gebruiksaanwijzing aandachtig voordat u Calendula Zalf gebruikt. Indien u algemene vragen heeft, stelt u deze dan aan uw apotheker of winkelier.

Wat is Calendula Zalf en waarvoor wordt het gebruikt?

Calendula Zalf is een gezondheidsproduct dat het herstellend vermogen van de huid ondersteunt. De zalf beschermt, verzorgt en verzacht een ruwe, schrale of gesprongen huid (door koude, droge lucht) en is tevens geschikt voor de verzorging van kloofjes en tepelkloven. In Calendula Zalf wordt een extract van verse Calendula officinalis (Gouds­bloem) verwerkt dat een verzachtende en zuiverende invloed heeft op de huid.

Ingredients: Sesamum Indicum Oil, Calendula Officinalis Extract, Aqua, Lanolin, Cera Alba, Lanolin Alcohol.

Calendula Zalf bestaat uit een alcoholisch extract van Calendula officinalis (20%) in een zalfbasis van sesamolie, bijenwas, wolwas, wolwasalcoholen en water.

Zonder synthetische geur- en kleurstoffen en conserveringsmiddelen.

De zalf is verpakt in een tube met een inhoud van 25 gram.

Wanneer mag u Calendula Zalf niet gebruiken?

Bij overgevoeligheid voor sesamolie of wolwas kan Calendula Zalf beter niet worden gebruikt. Sesamolie en wolwas kunnen in uitzonderingsgevallen allergische huidreacties veroorzaken. Deze verdwijnen spoedig nadat het gebruik is gestaakt. Indien dit, binnen een week, niet het geval is wordt geadviseerd een arts te raadplegen. Bij een dergelijke overgevoeligheid wordt afgeraden Calendula Zalf (nogmaals) te gebruiken.

Gebruik van Calendula Zalf tijdens zwangerschap of borstvoeding

U kunt Calendula Zalf gewoon gebruiken tijdens de zwangerschap en borstvoedings-periode. Ook geschikt voor het verzorgen en verzachten van tepelkloven (tijdens de borstvoedingsperiode). Voor het voeden de tepels schoonmaken met een vochtig washandje.

Hoe gebruikt u Calendula Zalf?

De zalf twee tot drie maal daags aanbrengen op de ruwe, schrale of gesprongen huid. Indien nodig afdekken met een pleister (bijvoorbeeld tijdens de nacht). De huid echter niet continu afsluiten van de buitenlucht. De zalf is alleen bestemd voor uitwendig gebruik.

Waar moet u verder op letten?

Calendula Zalf is bij kamertemperatuur houdbaar tot de uiterste houdbaarheidsdatum die op de verpakking aangegeven is. Buiten bereik en zicht van kinderen houden.

Deze gebruiksaanwijzing is voor het laatst herzien in mei 2012.

In harmonie met mens en natuur:

Weleda wil mensen ondersteunen in hun gezondheid en daarnaast een bijdrage leveren aan een gezonde aarde. Daarom gebruiken we voor onze producten zoveel mogelijk natuurlijke grondstoffen van biologische of biodynamische kwaliteit. In deze landbouw wordt de aarde zorgvuldig gevoed en verzorgd. Het resultaat vindt men terug in de vruchtbare aarde, in de hoge voedingswaarde van de planten én uiteindelijk in de opti­maal voedende en verzorgende producten.

Voor meer informatie en verkoopadressen:

www.weleda.nl, info@weleda.nl of tel. 079 363 1335 (9.00 – 12.00 uur)

Geproduceerd in Zwitserland

Weleda Benelux SE

NL-Zoetermeer

Bekijk ook onze pagina met tips over dit product