Magnesiumcitraat 100 mg Vitals

19,95

In gemakkelijk te slikken capsules

  • helpt om vermoeidheid te verminderen
  • ondersteunt de geestelijke balans
  • in gemakkelijk te slikken capsules
  • met hulpstoffen uit rijst en cassave

Meer informatie


+ -

Profiteer van extra voordeel :

* GRATIS verzending binnen Nederland bij besteding boven 50 Euro (onder de 3 KG)
* Verzendkosten naar België zijn € 7,95 en gratis boven 150 Euro ( onder de 3 Kg )

* 10% extra korting op uw gehele order bij besteding boven  75.00 Euro (excl. verzendkosten)
* 15% extra korting op uw gehele order bij besteding boven 150.00 Euro (excl. verzendkosten)

Magnesium heeft een positieve invloed op de werking van het zenuwstelsel en draagt bij aan de energiestofwisseling. Magnesium draagt bij aan de vermindering van vermoeidheid. Daarnaast draagt het bij aan hersen- en zenuwfuncties betrokken bij concentratie, leervermogen, het geheugen en het beredeneervermogen. Magnesium is gunstig voor een goede geestelijke balans. Ook draagt magnesium bij aan een goede electrolytenbalans.

Veel producten met magnesium zijn in tabletvorm. Deze tabletten zijn vaak groot omdat magnesium veel ruimte inneemt. Dit speelt vooral bij aminozuurgebonden magnesiumverbindingen die als voordeel een superieure biologische beschikbaarheid hebben. Dergelijke producten zijn vanwege de grootte van de tablet echter niet voor iedereen even prettig in het gebruik. Vitals levert daarom ook magnesiumcitraat in capsulevorm, die gemakkelijker te slikken is. Het product bevat magnesium gebonden aan citroenzuur (als citraat). Deze vorm van magnesium wordt goed opgenomen in het lichaam. Indien gewenst, kan de capsule opengemaakt worden om de inhoud ergens doorheen te mengen.

Voor Magnesiumcitraat van Vitals wordt uitsluitend gebruik gemaakt van hulpstoffen uit natuurlijke bron. De capsule bestaat uit pullulan, dat vervaardigd wordt uit cassave (een eetbare wortelknol, ook wel maniok genoemd). In de capsule wordt gebruik gemaakt van hulpstoffen uit rijst, noodzakelijk om de capsule goed te kunnen vullen.

Samenstelling per capsule:  

% ADH

Magnesium (citraat) 100 mg 27%

Hulpstoffen: 
Vegetarische capsule: pullulan (uit gefermenteerd cassave-zetmeel),antiklontermiddel: rijstconcentraat, vulstof: rijstextract.

Bevat geen: 
Gluten, lactose, soja, conserveringsmiddelen, synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen. Dit product is geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Let op: 
Een hoge magnesiuminname kan leiden tot diarree of misselijkheid. De dosis in dat geval verlagen. Niet gebruiken bij een ernstige nierfunctiestoornis.

Gebruik: 
1-3 capsules per dag met ruim water innemen of zoals geadviseerd. Bij voorkeur verdeeld over de dag innemen. Houd u aan de aanbevolen dosering.

Ingrediënten: 
Magnesiumcitraat, vegetarische capsule: pullulan (uit gefermenteerd cassave-zetmeel), antiklontermiddel: rijstconcentraat, vulstof: rijstextract.

Dit product is een voedingssupplement (Mineralenpreparaat).

Houd u aan de aanbevolen dosering.

 
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.
 
Buiten bereik van jonge kinderen houden.
 
Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
 
Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Schrijf uw recensie

Magnesiumcitraat 100 mg Vitals

Magnesiumcitraat 100 mg Vitals

In gemakkelijk te slikken capsules

  • helpt om vermoeidheid te verminderen
  • ondersteunt de geestelijke balans
  • in gemakkelijk te slikken capsules
  • met hulpstoffen uit rijst en cassave

Schrijf uw recensie