Zwarte Knoflook Plus Rode Pilaren

20,95

Verzorgingsformule voor hart en bloedvaten

Rode Pilaren Zwarte Knoflook plus is een moderne allround verzorgingsformule voor hart en bloedvaten. In deze formule wordt de invloed van stress en diabetes (overgewicht, leptine en insuline) op de gezondheid van hart en bloedvaten niet vergeten.

Meer informatie+ -

Profiteer van extra voordeel :

* GRATIS verzending binnen Nederland bij besteding boven 40 Euro (onder de 3 KG)
* Verzendkosten naar België zijn € 4,95 en gratis boven 150 Euro ( onder de 3 Kg )

* 10% extra korting op uw gehele order bij besteding boven  75.00 Euro (excl. verzendkosten)
* 15% extra korting op uw gehele order bij besteding boven 150.00 Euro (excl. verzendkosten)

Verzorgingsformule voor hart en bloedvaten

Rode Pilaren Zwarte Knoflook plus is een moderne allround verzorgingsformule voor hart en bloedvaten. In deze formule wordt de invloed van stress en diabetes (overgewicht, leptine en insuline) op de gezondheid van hart en bloedvaten niet vergeten.

Rode Pilaren Zwarte Knoflook plus is samengesteld volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. De formule is verpakt in een vegetarische capsule, bevat hulpstoffen van natuurlijke bron (clean label) en is geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Zwarte Knoflook Knoflook wordt al eeuwenlang geroemd om de gunstige eigenschappen voor de gezondheid en als middel dat veroudering tegengaat. Het is onbetwistbaar de eerste keus als het gaat om hart en bloedvaten. Zwarte knoflook wordt verkregen door verse, witte knoflook bij een specifieke temperatuur en vochtigheid tot 20 maanden te laten fermenteren. Het dankt zijn naam aan de donkere kleur die ontstaat tijdens deze periode. Gedurende het fermentatieproces ontstaan unieke wateroplosbare zwavelverbindingen. Hoewel beide soorten knoflook zeer gunstige en vergelijkbare gezondheidseffecten laten zien, wint zwarte knoflook aan populariteit door enkele substantiële voordelen:

  • Er zijn geen ongewenste effecten zoals een scherpe geur en smaak 
  • Zwarte knoflook wordt goed verdragen door maag en darmen.

Samenstelling van Zwarte Knoflook plus

 

Inhoud 60 capsules

 

Samenstelling per dagelijkse aanvangsdosering                                               % RI/   **

(= per 3 capsules)                                                                                                      ADH

                                                                                                               

Zwarte Knoflook extract                                      201    mg   (1)

Astragalus extract                                                 201    mg   (2)

Meidoorn extract                                                  201    mg   (3)

Olijfblad extract                                                     201    mg   (4)

Resveratrol extract                                               201    mg   (5)

Ginkgo biloba extract                                              90    mg   (6)

Magnesium, als citraat                                            60    mg                                       16

 

Ingrediënten

Magnesium citraat*, vegetarische capsule: hypromellose, stabilisator: rijstconcentraat, zwarte knoflook extract*, astragalus extract, meidoorn extract*, olijfblad extract*, resveratrol extract*, ginkgo biloba extract, antiklontermiddel: stearinezuur. 

*       zie samenstelling

**     Referentie-Inname / Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

 

(1)      Allium sativum extract, gestandaardiseerd op 5% alliine.

(2)      Astragalus membranaceus extract 4:1, gestandaardiseerd op 3% astragalosiden.

(3)      Crataegus monogyna en laevigata extract 4:1.

(4)      Olea europae extract, gestandaardiseerd op minimaal 18% oleuropeïne.

(5)      Resveratrol extract, gestandaardiseerd op minimaal 50% resverartrol

(6)      Ginkgo biloba folia (tempelboomblad) extract 50:1, gestandaardiseerd op 24% flavonglycosides en 6% lactonen.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding. 

Zwarte Knoflook plus bevat geen suiker, gluten, gist, lactose, kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen. 

Vanwege het gebruik van natuurlijke ingrediënten kunnen tussen de verschillende chargenummers afwijkingen in kleur en/of geur voorkomen. Deze onderlinge verschillen doen niets af aan de kwaliteit van het supplement.

Wat is Zwarte Knoflook plus en waarvoor wordt het gebruikt 

Het behouden van een goede gezondheid van hart en bloedvaten is belangrijk. Ons hart zorgt er immers samen met onze bloedvaten voor dat alle weefsels in ons lichaam worden voorzien van zuurstof en voedingsstoffen en dat afvalstoffen worden afgevoerd. New Care Zwarte Knoflook plus is een uitgebreide verzorgingsformule die hart en bloedvaten kan ondersteunen. Dit helpt om vitaal te blijven. 

Zwarte knoflook wordt verkregen door fermentatie van verse witte knoflook. Het dankt de naam aan de donkere kleur die door fermentatie ontstaat. Gedurende het fermentatieproces ontstaan unieke wateroplosbare zwavelverbindingen, waaronder alliine en S-allylcysteïne. Zwarte knoflook heeft dezelfde goede eigenschappen voor hart en bloedvaten als witte knoflook. Ten opzichte van witte knoflook heeft zwarte knoflook als voordeel dat het beter wordt verdragen en dat de scherpe smaak en geur tijdens het fermentatieproces zo goed als verloren gaan. 

Astragalus wordt in de traditionele Chinese kruidenleer al eeuwenlang gebruikt om het immuunsysteem te stimuleren en staat bekend als adaptogeen dat de lichamelijk en geestelijke gezondheid ondersteunt. Astragalus heeft ook een gunstige invloed op hart en bloedvaten en houdt de normale bloeddruk in stand. 

De bladeren van de meidoorn hebben de vorm van een hart. Deze verschijningsvorm verraadt de gezonde eigenschappen van meidoorn op hart en bloedvaten.

Olijfblad extract wordt gemaakt van de bladeren van olijven en wordt al eeuwenlang toegepast. De belangrijkste stof uit olijfblad extract is oleuropeïne, een beschermd antioxidant. 

Resveratrol is een natuurlijke stof die onder meer voorkomt in de schil van rode druiven en de wortel van de Japanse duizendknoop (Polygonum cuspidatum). Resveratrol is een krachtig antioxidant en is er ter bescherming van gezonde cellen en weefsels. Resveratrol ondersteunt het hart en een goede conditie van de bloedvaten.

Wat moet je weten voordat je Zwarte Knoflook plus gebruikt

 

Gebruik Zwarte Knoflook plus niet

Bij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen.

Voor kinderen.

Raadpleeg bij gebruik in combinatie met geneesmiddelen eerst een deskundige.

 

Gebruik bij zwangerschap en borstvoeding

Dit product dient niet te worden gebruikt tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding.

Hoe wordt Zwarte Knoflook plus gebruikt

 

Gebruiksadvies voor volwassenen

Aanvangsdosering: 2 tot 3 x per dag 1 capsule.

Onderhoudsdosering: 1 x per dag 1 capsule.

De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Capsules met water innemen, bij voorkeur tijdens de maaltijd.

 

Ieder mens is anders. In het algemeen wordt geadviseerd om de aanvangsdosering gedurende 1 verpakking te gebruiken. Daarna kan worden afgebouwd tot de onderhoudsdosering. Persoonlijke factoren kunnen aanleiding zijn om de aanvangsdosering gedurende een langere of juist kortere periode te gebruiken.

 

Problemen met slikken van grote tabletten of capsules? Al onze tabletten mogen worden fijngemalen met een vijzel of tabletcrusher. Met poeder gevulde capsules kunnen worden opengemaakt. De tablet of capsule kan op deze manier in poedervorm in bijvoorbeeld water of yoghurt worden ingenomen.

Hoe bewaar je Zwarte Knoflook plus 

Het product in de originele verpakking, droog en niet boven de 25° C bewaren. Bewaar Zwarte Knoflook plus buiten bereik van kinderen.

 

De uiterste gebruiksdatum

Gebruik Zwarte Knoflook plus niet meer na de datum zoals die op de bovenzijde van de verpakking is ingedrukt. Deze datum duidt het tijdstip aan waarna de kwaliteit van het product niet meer kan worden gewaarborgd. De eerste twee cijfers duiden de maand aan, de volgende groep het jaartal.

Schrijf uw recensie

Zwarte Knoflook Plus Rode Pilaren

Zwarte Knoflook Plus Rode Pilaren

Verzorgingsformule voor hart en bloedvaten

Rode Pilaren Zwarte Knoflook plus is een moderne allround verzorgingsformule voor hart en bloedvaten. In deze formule wordt de invloed van stress en diabetes (overgewicht, leptine en insuline) op de gezondheid van hart en bloedvaten niet vergeten.

Schrijf uw recensie

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Bekijk ook onze pagina met tips over dit product