NAC Orthica

18,95

N-acetyl-cysteine is zwavelhoudend, omdat cysteine een zwavelhoudend aminozuur is. NAC is de belangrijkste bouwsteen van de glutathion.

Meer informatie


+ -

Profiteer van extra voordeel :

* GRATIS verzending binnen Nederland bij besteding boven 50 Euro (onder de 3 KG)
* Verzendkosten naar België zijn € 7,95 en gratis boven 150 Euro ( onder de 3 Kg )

* 10% extra korting op uw gehele order bij besteding boven  75.00 Euro (excl. verzendkosten)
* 15% extra korting op uw gehele order bij besteding boven 150.00 Euro (excl. verzendkosten)

N-acetyl cysteïne

N-acetyl-cysteine is zwavelhoudend, omdat cysteine een zwavelhoudend aminozuur is. NAC is de belangrijkste bouwsteen van de glutathion. Zwavel komt van nature voor in dierlijke eiwitten, maar ook in groenten, waaronder boerenkool, spruitjes en koolsoorten.

NAC is een afgeleide vorm van L-cysteïne. Als zodanig is er geen natuurlijke bron van NAC, hoewel het zwavelhoudende aminozuur cysteine voorkomt in bijvoorbeeld kip, kalkoen, knoflook, yoghurt en eieren. Zwavel komt van nature voor in dierlijke eiwitten, maar ook in groenten, waaronder boerenkool, spruitjes en koolsoorten.

Speciale wensen
Veganistisch, Vegetarisch
Ingrediënten

Eén capsule bevat:

N-acetyl-cysteïne           500 mg

 

Ingrediënten:
N-acetyl-cysteïne, hydroxypropylmethylcellulose (capsule), vulstof (microkristallijne cellulose).

Bevat geen
Gist, sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen. Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Gebruik:

De aanbevolen dosering is 1 vegacapsule per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. Bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd. Niet gebruiken bij zwangerschap(swens) of borstvoeding. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen. Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl niet vervangen.

Schrijf uw recensie

NAC Orthica

NAC Orthica

N-acetyl-cysteine is zwavelhoudend, omdat cysteine een zwavelhoudend aminozuur is. NAC is de belangrijkste bouwsteen van de glutathion.

Schrijf uw recensie

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...