Golden blond 8.3 Colour Cream Henna Plus

12,49

Hennaplus Colour Cream is de ultieme uitwasbare haarkleuring zonder ammonia en peroxide. Houdt 8 – 10 wassingen en is gebaseerd op de Hairwonder Hair Repair Cream. Colour Cream kleurt, herstelt en verzorgt het haar in één behandeling.

Meer informatie


+ -

Profiteer van extra voordeel :

* GRATIS verzending binnen Nederland bij besteding boven 40 Euro (onder de 3 KG)
* Verzendkosten naar België zijn € 4,95 en gratis boven 150 Euro ( onder de 3 Kg )

* 10% extra korting op uw gehele order bij besteding boven  75.00 Euro (excl. verzendkosten)
* 15% extra korting op uw gehele order bij besteding boven 150.00 Euro (excl. verzendkosten)

Hennaplus Colour Cream is de ultieme uitwasbare haarkleuring zonder ammonia en peroxide. Houdt 8 – 10 wassingen en is gebaseerd op de Hairwonder Hair Repair Cream. Colour Cream kleurt, herstelt en verzorgt het haar in één behandeling. Het haar kan op de eigen kleurhoogte of 1 tint donkerder gekleurd worden (niet lichter), waarbij een beperkte grijsdekking voor de eerste grijze haren wordt geboden. Speciaal geschikt in geval van een gevoelige hoofdhuid en/of beschadigd haar.

De unieke verzorgende en glans formulering is verrijkt met 8 gecertificeerd biologische ingrediënten, Panthenol en Biotine. Panthenol conditioneert en versterkt het haar, terwijl Biotine (Vitamine H) het haar dikker maakt en haarbreuk en haaruitval helpt voorkomen. Oryzanol is een natuurlijke UV filter welke het haar helpt beschermen tegen UV straling. Geniet nog langer van je nieuwe haarkleur!

Dosering en gebruiksaanwijzing

Voorbereiding: Oude/donkere handdoek of kapmantel ter bescherming van de kleding tijdens het kleuren. Een kam met grove tanden. Een klokje. Aluminiumfolie. De inhoud uit de verpakking. Plaats de gesloten tube voor gebruik 5 minuten in warm water. Wanneer u 2 kleuren wilt mengen, gebruik dan een kommetje. Verwarm het kommetje vervolgens. De crème wordt hierdoor vloeibaar en is op deze manieren makkelijk door het haar te verdelen.

Toepassing: Breng Hennaplus colour cream aan op gewassen, handdoek droog haar. Verdeel de kleur crème lok voor lok over het haar waarbij u vanaf de haarinplant naar de punten toe werkt. Het mengsel daarna met de kam gelijkmatig verdelen en goed inmasseren. Bedek het kapsel daarna met aluminiumfolie voor een optimaal kleurresultaat en stel de inwerktijd in.

Inwerktijd: De inwerktijd van Hennaplus colour cream varieert van 30 minuten op licht haar tot 90 minuten op donker haar, afhankelijk van de gewenste kleurintensiteit. Bepaal het gewenste kleurresultaat aan de hand van een loktest. Breng hiervoor een kleine hoeveelheid kleur crème aan op een lokje haar, 30 minuten in laten werken en uitspoelen. De inwerktijd van de natuurtinten is altijd 60 tot 90 minuten. Dit geldt zowel voor licht als voor donker haar. Voor een betere grijsdekking van de natuurtinten adviseren wij de maximale inwerktijd.

Uitspoelen: Na de inwerktijd wat lauw water op het haar aanbrengen en licht masseren. Daarna zorgvuldig uitspoelen met veel water tot het spoelwater helder is. Tot slot stijlen zoals gebruikelijk.

 

Waarschuwing

Wij adviseren vooraf aan de behandeling een gevoeligheidstest. Maak een klein stukje huid achter het oor goed schoon. Breng met een wattenstaafje een kleine hoeveelheid kleur crème uit de tube aan achter het oor. Niet afspoelen. Als na 48 uur geen jeuk of rode vlekjes ontstaan, kunt u de colour cream gebruiken.

 

Opmerking

Henna plus colour cream is een nieuwe, milde kleuring zonder ammonia en peroxide, die geleidelijk vervaagt in 8 tot 10 wassingen. Door de nauwkeurige selectie van de ingrediënten is henna plus colour cream geschikt voor mensen met een gevoelige hoofdhuid en beschadigd haar. Dankzij oryzanol, een natuurlijk UV filter uit de rijstplant, blijft uw kleur langer mooi. Biotine versterkt het haar, zorgt voor elasticiteit en stimuleert de groei. Een botanisch kruidenextract en kleurloze henna zorgen tevens voor optimale verzorging van het haar.

Schrijf uw recensie

Golden blond 8.3 Colour Cream Henna Plus

Golden blond 8.3 Colour Cream Henna Plus

Hennaplus Colour Cream is de ultieme uitwasbare haarkleuring zonder ammonia en peroxide. Houdt 8 – 10 wassingen en is gebaseerd op de Hairwonder Hair Repair Cream. Colour Cream kleurt, herstelt en verzorgt het haar in één behandeling.

Schrijf uw recensie

Bekijk ook onze pagina met tips over dit product