HennaPlus

Publicatie datum 21-04-2020 12:56:56
Categorie Haar Tips

De haarkleurspecialist geïnspireerd door de natuur

ls merk is Hennaplus ontstaan in 1985 met de introductie van de 100% natuurlijke kleurpoeders. In de loop der jaren is het assortiment uitgebreid met verschillende unieke haarkleurproductlijnen. Dit is het resultaat van onze passie om een hoogwaardig kwaliteitsproduct te bieden voor elke kleurwens.

Vandaag de dag bestaat het Hennaplus assortiment uit meer dan 70 verschillende haarkleuringen, waaronder alle 3 internationale kleursystemen als een compleet assortiment voor superieur kleuronderhoud. Producten welke bekend staan om hun prachtige kleurresultaat en optimale verzorging. Met trots ontwikkeld waarbij gebruik gemaakt wordt van state-of-the art productie technieken en ingrediënten van exceptionele kwaliteit.

Een merk met een focus op innovatie met de natuur als inspiratie. Hennaplus is een van de eerste merken ter wereld die gebruik maken van gecertificeerd biologische extracten en FSC gecertificeerd papier en karton. Voor de mooiste, meest verzorgende en glossy haarkleuring beschikbaar. Ter ondersteuning van een gezonde, zelfverzekerde levensstijl en een duurzame manier van leven.

Ontdek de wereld van Hennaplus haarkleuring producten!

Hennaplus Long Lasting Colour

Hennaplus Long Lasting Colour biedt een duurzaam, intensief, glanzend kleurresultaat met 100% grijsdekking en optimale verzorging en bescherming van het haar. Houdt tot 3 maanden.

De ultra verzorgende formulering is verrijkt met de fijnste gecertificeerd biologische extracten en conditionerende ingrediënten (onder andere Zonnebloemzaadextract, Rooibos, Groene thee, Ginseng, Hop, Kamille & Rozemarijn) voor gezond, glanzend en fluweel zacht haar. Kleurvervaging wordt tegengegaan, de haarstructuur versterkt en de kleur optimaal beschermd tegen UV stralen. Geniet hierdoor langer van uw haarkleur! Door gebruik te maken van de allernieuwste kleurtechnieken biedt Hennaplus een van de laagste dosering ammonia op de markt, met behoud van een optimaal kleurresultaat.

Long Lasting Colour biedt een subtiele botanische geur die vrij is van parfum allergenen, ftalaten en muskverbindingen. Innovaties waarbij de focus ligt op het zoveel mogelijk reduceren van de kans op een allergische reactie tijdens het kleuren.

Hennaplus Long Lasting Colour

Hennaplus Colour Powder

Pure, 100% natuurlijke haarkleuring van de hoogste kwaliteit. Met Hennaplus Colour Powder bent u verzekerd van een 100% natuurlijk product, zonder enige synthetische toevoegingen. Hennaplus Colour Powders bevat de fijnste selectie van Henna dat beschikbaar is en wordt geproduceerd met de benodigde zorg en liefde. Onze Hennaplus Colour Powders worden microbiologisch gereinigd om elke vorm van besmetting uit te sluiten. Hennaplus garandeert geen synthetische stoffen toe te voegen en de Henna 100% zuiver en natuurlijk te houden. Verschillende kwaliteitscontroles worden tijdens het volledige productie proces gedaan om te zorgen dat aan onze hoge standaarden voldaan wordt.

De enige 100% natuurlijke kleuring voor een prachtig intensief natuurlijk kleurresultaat en maximale glans.

Een kleuring met Hennaplus Colour Powder geeft het haar extra body, volume en stevigheid en is de beste keuze in het geval van een gevoelige hoofdhuid of het kleuren van dun en/of futloos haar. Houdt circa 3 maanden, geeft geen uitgroei en vervaagt geleidelijk. Pure Henna poeders bieden een gelimiteerde grijsdekking. In het geval een hogere grijsdekking gewenst is, raden we aan om Hennaplus Colour Powder in combinatie met Hennaplus Colour Cream te gebruiken.

Hennaplus Colour Powder

Hennaplus Colour Cream

Hennaplus Colour Cream is de ultieme uitwasbare haarkleuring zonder ammonia en peroxide. Houdt 8 – 10 wassingen en is gebaseerd op de Hairwonder Hair Repair Cream. Colour Cream kleurt, herstelt en verzorgt het haar in één behandeling. Het haar kan op de eigen kleurhoogte of 1 tint donkerder gekleurd worden (niet lichter), waarbij een beperkte grijsdekking voor de eerste grijze haren wordt geboden. Speciaal geschikt in geval van een gevoelige hoofdhuid en/of beschadigd haar.

De unieke verzorgende en glans formulering is verrijkt met 8 gecertificeerd biologische ingrediënten, Panthenol en Biotine. Panthenol conditioneert en versterkt het haar, terwijl Biotine (Vitamine H) het haar dikker maakt en haarbreuk en haaruitval helpt voorkomen. Oryzanol is een natuurlijke UV filter welke het haar helpt beschermen tegen UV straling. Geniet nog langer van je nieuwe haarkleur!

Colour Cream

Hennaplus Colour Mousse

Het haar kleuren, stylen en verzorgen in één behandeling kan met Colour Mousse. Ideaal voor het opfrissen of verlevendigen van natuurlijk of gekleurd haar en tegelijkertijd realiseren van een lichte versteviging van het haar. Voorkom de eerste uitgroei (vooral bij de slapen) en geniet langer van uw haarkleur. Dit unieke product is tevens de snelste manier om voor te pigmenteren (Colour Mousse Mahogany 6.45). Colour Mousse houdt 2 - 3 wassingen. De kleuren Golden blond, Hazelnut en Brown zijn ook te gebruiken om de eerste grijze haren te camoufleren.

Colour Mousse is verrijkt met een unieke combinatie van gecertificeerd biologische extracten, conditionerende polymeren, Keratine en Panthenol die het haar sterker maken en helpen beschermen tegen de hitte van de föhn of krultang. Ook voor superieure verzorging en een prachtige glans. Verzacht het haar en maakt het makkelijk doorkambaar. Colour Mousse bevat een effectieve UV filter en een subtiele botanische geur.

Colour Mousse

Hennaplus Colour Boost

Wanneer het haar gekleurd wordt, is de kleur altijd het mooiste en meest intens direct na de kleurbehandeling. In de periode tussen 2 kleuringen vervaagt het kleurresultaat geleidelijk. De haarkleur wordt minder intens, dof en uitgroei wordt zichtbaar. Hoe vaak het haar wordt gewassen en de conditie van het haar hebben invloed op dit proces. Het wordt ook door andere factoren beïnvloed zoals zonlicht, zwemmen in een zwembad of zee. Om de haarkleuring intens en mooi te houden tussen 2 kleurbehandelingen in is kleuronderhoud de oplossing!

We zijn trots om Hennaplus Colour Boost te introduceren, een unieke serie voor superieur kleuronderhoud. Colour Boost verfrist en intensiveert de haarkleur tussen 2 kleurbehandelingen in. Colour Boost kan bij elk merk of type haarkleuring gebruikt worden. De intensieve verzorging & glans formule, vrij van ammonia of peroxide bevat een grote hoeveelheid kleurpigmenten. Geeft een kleurboost, camoufleert de eerste grijze haren en uitgroei, verzorgt en maakt het haar schoon in één behandeling.

Speciaal geselecteerde botanische kruiden en conditionerende ingrediënten bieden superieure verzorging en glans. Colour Boost is snel & gemakkelijk te gebruiken zoals een shampoo en is economisch in gebruik. Elke verpakking bevat voldoende product voor 10 – 15 behandelingen. Wanneer wekelijks gebruikt, kan het intensieve kleurresultaat tot wel 3 maanden vastgehouden worden!

Colour Boost

Bekijk hier het hele HennaPlus assortiment

Bron:Henna Plus

Gerelateerde producten

Deel deze tip