Mahogany 52 Colour Powder Henna Plus

9,99

Pure, 100% natuurlijke haarkleuring van de hoogste kwaliteit. Met Hennaplus Colour Powder bent u verzekerd van een 100% natuurlijk product, zonder enige synthetische toevoegingen. Hennaplus Colour Powders bevat de fijnste selectie van Henna dat beschikbaar is en wordt geproduceerd met de benodigde zorg en liefde. 

Meer informatie


+ -

Profiteer van extra voordeel :

* GRATIS verzending binnen Nederland bij besteding boven 50 Euro (onder de 3 KG)
* Verzendkosten naar België zijn € 7,95 en gratis boven 150 Euro ( onder de 3 Kg )

* 10% extra korting op uw gehele order bij besteding boven  75.00 Euro (excl. verzendkosten)
* 15% extra korting op uw gehele order bij besteding boven 150.00 Euro (excl. verzendkosten)

Pure, 100% natuurlijke haarkleuring van de hoogste kwaliteit. Met Hennaplus Colour Powder bent u verzekerd van een 100% natuurlijk product, zonder enige synthetische toevoegingen. Hennaplus Colour Powders bevat de fijnste selectie van Henna dat beschikbaar is en wordt geproduceerd met de benodigde zorg en liefde. Onze Hennaplus Colour Powders worden microbiologisch gereinigd om elke vorm van besmetting uit te sluiten. Hennaplus garandeert geen synthetische stoffen toe te voegen en de Henna 100% zuiver en natuurlijk te houden. Verschillende kwaliteitscontroles worden tijdens het volledige productie proces gedaan om te zorgen dat aan onze hoge standaarden voldaan wordt.

De enige 100% natuurlijke kleuring voor een prachtig intensief natuurlijk kleurresultaat en maximale glans.

Een kleuring met Hennaplus Colour Powder geeft het haar extra body, volume en stevigheid en is de beste keuze in het geval van een gevoelige hoofdhuid of het kleuren van dun en/of futloos haar. Houdt circa 3 maanden, geeft geen uitgroei en vervaagt geleidelijk. Pure Henna poeders bieden een gelimiteerde grijsdekking. In het geval een hogere grijsdekking gewenst is, raden we aan om Hennaplus Colour Powder in combinatie met Hennaplus Colour Cream te gebruiken.

Dosering en gebruiksaanwijzing

Voorbereiding: Wat heeft u nodig: Een grote plastic of glazen mengschaal. kokend water, lepel, kam of borstel, azijn of 1/2 citroen aluminiumfolie, een oude/donkere handdoek of kapmantel, een aanbrengkwast, Hennaplus botanical gloss shampoo en wat hennaplus hairwonder hair repair cream of hair repair hairmask.

Mengen & Wassen: Was het haar met Hennaplus botanical gloss shampoo. Wrijf het haar handdoek droog en kam of borstel het uit. Doe de inhoud van het zakje poeder in een schaal en voeg al roerend kokend water toe totdat er een crèmige pasta ontstaat. Voeg azijn of citroensap toe. De pasta dient zo warm mogelijk te worden aangebracht.

Aanbrengen: Breng wat Hennaplus hairwonder hair repair hairmask of hair repair crème  op de huid onder de haarlijn aan om huidverkleuring te voorkomen. Bescherm uw kleding, doe een oude handdoek of kapmantel om en voorkom morsen. Trek de plastic handschoenen aan en verdeel het mengsel als volgt over het haar: begin in de nek en werk dan lok voor lok langzaam omhoog terwijl het mengsel grondig over de hele lengte wordt verdeeld. Het is makkelijk om met een kam scheidingen in het haar te trekken en de warme hennapasta met de kwast lok in het haar aan te brengen. Als het hele kapsel bewerkt is, brengt u het restant aan. Zorg ervoor dat al het haar bedekt is met een zo heet mogelijk hennapapje. Bedek nu het haar met aluminiumfolie. Wikkel eventueel een warme handdoek om het haar om de warmte te behouden.

Inwerktijd: Afhankelijk van uw natuurlijke haarkleur, kunt u het mengsel 5 minuten tot 90 minuten laten inwerken. Hanteer bij licht haar een inwerktijd van +/- 5 minuten en bij donker haar 60-90 minuten.

Uitspoelen & nabehandeling: Was het hennapoeder uit het haar met veel lauw water en hennaplus Botanical gloss shampoo.

Tips bij grijs haar: Hennaplus kleurpoeders zijn geschikt voor haar dat minder dan 20% grijs is. Hanteer bij grijze haren de volgende methode: meng 50% poeder hazelnoot + 50% poeder donkerbruin met kokend water of koffie voor een kastanjebruine tint. Inwerktijd: +/- 30 minuten. Hennaplus colour cream kan ook worden gemengd met de kleurpoeder. Mengen bij donker haar met hennaplus colour cream brown. Indien geen rood kleureffect is gewenst of bij onvoldoende grijsdekking wordt hennaplus colour cream geadviseerd.

 

Waarschuwing

Doe altijd eerst een loktest. Zeker als u niet eerder hennaplus kleurpoeders hebt gebruikt. Kleurresultaat is afhankelijk van uw natuurlijke haarkleur, inwerktijd en oogst.

 

Opmerking

Gebruik hennaplus natuurlijke kleurpoeder op gepermanent haar pas na 2 wassingen. Let op: na een permanent is uw haar altijd poreuzer. Hennapoeder wordt sneller en intensiever opgenomen. Hennaplus kleurpoeder zijn niet uitwasbare kleuring. Het resultaat zal geleidelijk vervagen, zodat weinig uitgroei zichtbaar wordt.

Sterke koffie aan het hennamengsel toegevoegd, neutraliseert een teveel aan rood. Is het haar naar uw idee toch te rood geworden? Was het haar een aantal keer met een anti roos shampoo en of stap over op hennaplus long lastingcolours met dekkende natuurtinten.

Hennaplus kleurpoeders kan het haar niet meerdere tinten donkerder kleuren.

Niet gebruiken indien de hoofdhuid beschadigd of geïrriteerd is.

Dit product kan een allergische reactie veroorzaken.

In zeer uitzonderlijke gevallen kunnen haar kleuring ernstige gezondheidsproblemen veroorzaken. Bij twijfel over het contact opnemen met een dermatoloog.

Schrijf uw recensie

Mahogany 52  Colour Powder Henna Plus

Mahogany 52 Colour Powder Henna Plus

Pure, 100% natuurlijke haarkleuring van de hoogste kwaliteit. Met Hennaplus Colour Powder bent u verzekerd van een 100% natuurlijk product, zonder enige synthetische toevoegingen. Hennaplus Colour Powders bevat de fijnste selectie van Henna dat beschikbaar is en wordt geproduceerd met de benodigde zorg en liefde. 

Schrijf uw recensie

Bekijk ook onze pagina met tips over dit product