Organische Haarvezels Grijs Toppik

29,95

Toppik haarvezels bestaan uit dezelfde natuurlijke keratine proteïne als uw eigen haar. Door middel van een uniek proces past de structuur zich aan, zodat ze onopvallend opgaan in uw eigen haar. U ziet meteen een natuurlijke volle bos haar, mooier dan u had durven dromen.

Meer informatie


+ -

Profiteer van extra voordeel :

* GRATIS verzending binnen Nederland bij besteding boven 50 Euro (onder de 3 KG)
* Verzendkosten naar België zijn € 7,95 en gratis boven 150 Euro ( onder de 3 Kg )

* 10% extra korting op uw gehele order bij besteding boven  75.00 Euro (excl. verzendkosten)
* 15% extra korting op uw gehele order bij besteding boven 150.00 Euro (excl. verzendkosten)

Gebruiksaanwijzing van Toppik Hair Building Fibers

  • Stap 1 Was uw haar zoals u dat gewend bent.               
  • Stap 2 Breng het haar in het gewenste model.               
  • Stap 3 Gebruik Toppik op droog haar.               
  • Stap 4 Strooi Toppik op de gewenste plekken tot de huid niet meer zichtbaar is.               
  • Stap 5 Daarna Toppik Coverspray op de behandelde plekken aanbrengen en hierbij een minimale afstand van 30-40cm aanhouden, anders wordt het haar te vochtig.               
  • U heeft in slechts 30 seconden weer een volle bos haar!

Wonderbaarlijk opbouwende haarvezels camoufleren kale en dunne plekken in uw haar.
Toppik haarvezels bestaan uit dezelfde natuurlijke keratine proteïne als uw eigen haar. Door middel van een uniek proces past de structuur zich aan, zodat ze onopvallend opgaan in uw eigen haar. U ziet meteen een natuurlijke volle bos haar,
mooier dan u had durven dromen.
U kunt Toppik heel makkelijk aanbrengen door de speciale houder voorzichtig te schudden boven de dunne plekken in uw haar. De duizenden minuscule vezeltjes in uw haardos zullen zich in enkele seconden verweven met uw eigen haar. De vezels zijn statisch geladen en hechten zich daardoor zo perfect dat ze blijven zitten, zelfs bij wind en regen.

Een metamorfose in slechts 30 seconden.
U zult versteld staan hoe deze opbouwende haarvezels uw dunne haar kunnen veranderen. Plotseling verandert uw pluishaar in een dikke, volle bos haar. Uw fijnste vellus haren worden zo dik dat zelfs de dunste plekken er weer vol uit zien. Deze complete metamorfose duurt nog geen 30 seconden.

Met Toppik krijgt u haar dat er veel dikker uitziet. Door uw eigen dunner wordend haar te combineren met de Toppik haarvezels wordt uw haar daadwerkelijk dikker en voller. Een vlot kapsel behoort weer tot de mogelijkheden.

Zonder sporen na te laten.
Toppik is volkomen onzichtbaar, zelfs tot op een afstand van 5cm. De gebruikte keratine haarvezels gaan zo goed samen met uw eigen haar dat zelfs een getraind oog niet in staat is deze te herkennen. Toppik blijft perfect zitten en maakt van uw haar een natuurlijke volle bos tot de volgende wasbeurt. Toppik-vezels zijn zeer gemakkelijk met shampoo uit te wassen. Tevens is het perfect te combineren met Revivogen® (scalptherapie, shampoo en conditioner). Toppik is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Veilig en doeltreffend.
Wat betreft medische behandelingen wordt Toppik in Amerika aanbevolen door artsen en dermatologen, omdat het volkomen veilig is en uitstekend gecombineerd kan worden met een eventuele haartransplantatie. Het probleem van tijdelijk dunner haar na een operatie wordt met het gebruik van Toppik opgelost. Als u de voor- en nadelen van een medische ingreep nog aan het afwegen bent, dan geeft het gebruik van Toppik u meer tijd, zodat u een juiste keuze kunt maken. Als haaruitval voor u een probleem is, zal Toppik uw zelfvertrouwen herstellen, iedere keer als u in de spiegel kijkt.

Schrijf uw recensie

Organische Haarvezels Grijs Toppik

Organische Haarvezels Grijs Toppik

Toppik haarvezels bestaan uit dezelfde natuurlijke keratine proteïne als uw eigen haar. Door middel van een uniek proces past de structuur zich aan, zodat ze onopvallend opgaan in uw eigen haar. U ziet meteen een natuurlijke volle bos haar, mooier dan u had durven dromen.

Schrijf uw recensie

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Bekijk ook onze pagina met tips over dit product