Acute Potentillacrème MED-lijn Dr. Hauschka

18,50

De acute zorg van de Potentillacrème heeft de toepassing al in zijn naam: het werkt wanneer de huid snelle ondersteuning nodig heeft.

Meer informatie


+ -

Profiteer van extra voordeel :

* GRATIS verzending binnen Nederland bij besteding boven 50 Euro (onder de 3 KG)
* Verzendkosten naar België zijn € 7,95 en gratis boven 150 Euro ( onder de 3 Kg )

* 10% extra korting op uw gehele order bij besteding boven  75.00 Euro (excl. verzendkosten)
* 15% extra korting op uw gehele order bij besteding boven 150.00 Euro (excl. verzendkosten)

Voor acute zorg: Dr. Hauschka MED Acute Potentillacrème.

De acute zorg van de Potentillacrème heeft de toepassing al in zijn naam: het werkt wanneer de huid snelle ondersteuning nodig heeft. De Dr. Hauschka MED Acute Potentillacrème kalmeert en verzacht de rode en geïrriteerde huid door speciale, voedende verzorging te bieden. Studies bevestigen een uitstekende huidverdraagzaamheid en resultaten, zelfs bij de huid met neiging tot eczeem. De crème is ook te gebruiken bij de eerste tekenen van roodheid en voor de verzorging van kleine kinderen vanaf 12 maanden.

Huidbeeld / Dr. Hauschka Acute Potentillacrème

Zeer droge huid met neiging tot eczeem

Een huid die vatbaar is voor ontstekingen, heeft structurele stimuli nodig om te kalmeren en haar te helpen haar natuurlijke balans te herontdekken. Het centrale ingrediënt van de formulering is wortelextract van de Potentilla officinalis (tormentil)-plant, waarvan bewezen is dat het beschermende effecten heeft. Hier, ondergronds, zijn alle krachten en speciale eigenschappen van de plant geconcentreerd.

Ingrediënten Dr. Hauschka Acute Potentillacrème

Aqua, Sesamum Indicum Seed Oil, Alcohol, Glycerin, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Potentilla Erecta Root Extract, Ricinus Communis Seed Oil, Glyceryl Stearate Citrate, Butyrospermum Parkii Butter, Theobroma Cacao Seed Butter, Cetearyl Alcohol, Helianthus Annuus Seed Oil, Sucrose Stearate, Sucrose Distearate, Xanthan Gum, Amyris Balsamifera Bark Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract.

Gebruik Dr. Hauschka Acute Potentillacrème

Breng, indien nodig, meerdere keer per dag een dunne laag aan op de aangetaste delen van de huid. Laat goed intrekken om verkleuring van kleding te voorkomen.

Schrijf uw recensie

Acute Potentillacrème MED-lijn Dr. Hauschka

Acute Potentillacrème MED-lijn Dr. Hauschka

De acute zorg van de Potentillacrème heeft de toepassing al in zijn naam: het werkt wanneer de huid snelle ondersteuning nodig heeft.

Schrijf uw recensie

Bekijk ook onze pagina met tips over dit product