Serum Anti-Age Zarqa

24,99

ZARQA Serum Anti-Age met mineralencomplex maakt de huid glad en vermindert rimpels. Het kalmeert en heeft een herstellende werking.

Meer informatie


+ -

Profiteer van extra voordeel :

* GRATIS verzending binnen Nederland bij besteding boven 50 Euro (onder de 3 KG)
* Verzendkosten naar België zijn € 7,95 en gratis boven 150 Euro ( onder de 3 Kg )

* 10% extra korting op uw gehele order bij besteding boven  75.00 Euro (excl. verzendkosten)
* 15% extra korting op uw gehele order bij besteding boven 150.00 Euro (excl. verzendkosten)

ZARQA Serum Anti-Age met mineralencomplex maakt de huid glad en vermindert rimpels. Het kalmeert en heeft een herstellende werking. Het antirimpelcomplex met polypeptiden bevordert zichtbaar de kwaliteit van de huid door de diepte van rimpels te verminderen en de huidteint en elasticiteit te verbeteren. Het serum met een lichtgewicht textuur trekt snel in tot diep in de huidlagen. Na gebruik kan de huid optimaal de werkstoffen opnemen van verzorgende crèmes.

Gebruik

Twee keer per dag enkele druppels inmasseren op de gereinigde gezichtshuid. Vervolgens dag- of nachtcrème aanbrengen.

Ingrediënten

Aqua, Glycerin, Ethylhexyl Stearate, Methylpropanediol, Niacinamide, Potassium Cetyl Phosphate, Cetearyl Alcohol, Caprylyl Glycol, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Hydroxyethylcellulose, Phenylpropanol, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Pentylene Glycol, Citric Acid, Zinc Gluconate, Magnesium Aspartate, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Maris Sal, Retinyl Palmitate, Copper Gluconate, Palmitoyl Tripeptide-5

Polypeptiden Anti-Wrinkle complex

Eén van de actieve werkstoffen voor het Anti-Age serum zijn polypeptiden Anti-Wrinkle complex, de boodschappers van huidherstel. De herstellende werking van dit peptide-complex bevordert zichtbaar de kwaliteit van de huid door de diepte van rimpels te verminderen en de huidteint en elasticiteit te verbeteren. Peptiden in een huidverzorgingsproduct gecombineerd met antioxidanten, huidaanvullende- en huidherstellende ingrediënten zijn bewezen effectief tegen tekenen van huidveroudering.

Schrijf uw recensie

Serum Anti-Age Zarqa

Serum Anti-Age Zarqa

ZARQA Serum Anti-Age met mineralencomplex maakt de huid glad en vermindert rimpels. Het kalmeert en heeft een herstellende werking.

Schrijf uw recensie