Magnesium Dagcrème Pro-Age Zarqa

22,99

Revitaliseert en hydrateert de huid intensief dankzij extra geconcentreerd magnesium PCA.

Meer informatie


+ -

Profiteer van extra voordeel :

* GRATIS verzending binnen Nederland bij besteding boven 50 Euro (onder de 3 KG)
* Verzendkosten naar België zijn € 7,95 en gratis boven 150 Euro ( onder de 3 Kg )

* 10% extra korting op uw gehele order bij besteding boven  75.00 Euro (excl. verzendkosten)
* 15% extra korting op uw gehele order bij besteding boven 150.00 Euro (excl. verzendkosten)

Revitaliseert en hydrateert de huid intensief dankzij extra geconcentreerd magnesium PCA. Deze magnesiumsoort geeft de huid energie en vermindert zichtbare tekenen van stress. Hyalaronzuur zorgt ervoor dat de huid beter in staat is vocht vast te houden, wat voor een elastische, soepele en gladde huid zorgt. De toevoeging van Eau de Source Marine, hydraterende bron-zeewater uit Frankrijk, maakt de crème intens hydraterend terwijl ClariTea® de teint verheldert. Tot slot werkt karanja-olie ontstekingsremmend. Magnesium Dagcrème Pro-age beschermt op krachtige wijze tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals UV-stralen en luchtvervuiling. Hierdoor neemt de kans op pigmentvlekken af en worden tekenen van huidveroudering geremd.

Gebruik: ’s ochtends op een gereinigde huid en combineer voor het meest optimale resultaat met Magnesium Nachtcrème Pro-Age.

Magnesium PCA
Magnesium - een mineraal dat van nature voorkomt in de zee – is al jaren de basis van ZARQA-producten. We geloven zo in de heilzame werking van dit mineraal dat we extra magnesium toevoegden aan onze nieuwe Magnesium-lijn: magnesium PCA. Dit extra sterke magnesiumzout dringt diep door in de huid en is in staat om de huidcellen te beschermen en vermoeidheid van de huid tegen te gaan. Daarnaast gaat magnesium PCA roodheid tegen, wat de ZARQA Magnesium-lijn geschikt maakt voor de onzuivere en gevoelige huid. Tot slot is magnesium PCA een natuurlijke anti-agingstof. Het geeft de huidcellen energie, met als resultaat een gezonde teint en een verzachting van fijne lijntjes.

UVA- en UVB-bescherming
De huid op natuurlijke wijze beschermen tegen UVA- en UVB-stralen; dat doet Dunaleilla Salina. Dit serumachtige ingrediënt is het resultaat van het vermengen van Dode Zee-algen met jojobaolie. De stof is een bron van vitamine A, werkt ontstekingsremmend en laat de poriën ademen. Het natuurlijke superantioxidant absorbeert UV-stralen, waardoor de huid beschermd wordt tegen huidbeschadiging en vroegtijdige huidveroudering. Ook gaat het ingrediënt schade die vrije radicalen aanrichten tegen en wordt het collageen beschermd.

Schrijf uw recensie

Magnesium Dagcrème Pro-Age Zarqa

Magnesium Dagcrème Pro-Age Zarqa

Revitaliseert en hydrateert de huid intensief dankzij extra geconcentreerd magnesium PCA.

Schrijf uw recensie