Welkom inloggen of registreren
Winkelwagen
Geen producten
0,00 € Verzending 0,00 € Totaal
Winkelwagen Afrekenen
Categorieën
Recepten (472)
Huid Tips (85)
Thee ideeën (5)
Info (22)
Rineke Dijkinga (194)
Haar Tips (23)
Social Media (108)
Noets (12)
Activiteiten (9)
Winkels (4)
Sorteer op -- Prijs: oplopend Prijs: aflopend Product naam: A tot Z Product naam: Z tot A Op voorraad
Toon: 12 24 60 Producten per pagina
Artikelen: 12 24 60
Selenium is een sporenelement met een anti-oxidatieve werking, wat het lichaam beschermt tegen vrije radicalen.
Vitamine B12 ondersteunt het immuunsysteem, draagt bij tot een normale energiestofwisseling en draagt bij tot het geheugen, concentratie en leervermogen.
Voedingssupplement met vitaminen en mineralen
Helaas is over dit artikel nog geen verdere informatie beschikbaar.
Anijs geeft een heerlijk aroma aan je gerecht en kan daarnaast een medicinale werking hebben.
Voeg foelie toe aan zoete desserts zoals pudding en rijstpap maar ook aan hartige gerechten zoals vis, stoofvlees, soepen, sauzen en bechamelsaus. De beste vleesgerechten bevatten foelie in plaats van nootmuskaat
Foelie is het omhulsel (zogenoemde zaadrok) van de nootmuskaat. Het heeft een warm, aromatisch, fijne en subtiele smaak met een citroenachtige zoetheid en een zer krachtige bitterheid. Foelie kan je toevoegen aan zowel hartige als zoete gerechten.
Deze Bengaalse kerrie of curry is een beetje zoetig van smaak en zeer geschikt om een Bengaalse viscurry mee te bereiden. Bak je kerrie eerst heet met bijvoorbeeld een fijngesneden ui en voeg het daarna pas aan de groenten of het vlees toe.
De smaak van karwij/kummel ligt tussen komijn en dille. Het geeft smaak aan suddergerechten, (zuur)kool, soepen en sauzen of zelfs aan roggebrood. Doseer karwijzaad zelf naar smaak.
Mosterdzaad wordt gebruikt voor het maken van mosterd, instoofpotten, roomkaas. In de Indische keuken wordt voor het gebruik in gerechten bruin mosterdzaad verhit om een nootachtige smaak te geven. De hele zaadjes geven in vergelijking tot andere specerijen weinig geur af. Mosterdzaad is een van de meest gebruikte inmaakkruiden voor onder andere augurken...
4 Seizoenen peper, wie kent het niet. Het is een heerlijk mix van 4 soorten, de zwarte, witte, groene peperbessen en de roze die geen echte peper is. vier seizoenenpeper is een in de keuken veel gebruikte specerij met een licht scherpe smaak.
Rode Pilaren™ © 2020 - All Rights Reserved. Drogisterij keten in Zeeland : Goes, Middelburg, Vlissingen en Brabant : Bergen op Zoom
KlantenService